304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas 304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas 304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas 304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas 304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas 304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas

304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas

€2.16 €1.30
Yra sandėlyje
s101030

Žymos: yzf 1998 uodegos.

  • Specialybės Įrankiai Tipas: Kita
    Medžiaga: Metalo
    Sertifikavimo: CE / ES
    Kilmės: KN(Kilmės)
    pavadinimas 1: nerūdijančio česnakai paspauskite
    Pavadinimas: Crusher or Garlic Press
    Modelio Numeris: EA10772
    Funkcija: Įžuvinti

    304 Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Su Butelio Atidarytuvas Česnakai Cutter Greitai Ir Net Trupinimo Volas Dizainas Yra Daugiau Darbo-taupymas

    Kulka Taškų: 1、Gaminio Dydis: Apie 4,3 x 1.9 x 2,7 cm (ilgis x plotis x aukštis); atstumas tarp kiekvieno skylė: 3 mm, o tai reiškia, kad kapotų česnakai gali būti išstumti geriau.

    2、Lengva Valyti: Lengvai valoma, tik skalauti, česnakai, paspauskite su vandeniu arba įdėkite į indaplovės po naudojimo.

    3、Patogi ir Tvirta Rankena: Patogi ir tvirta rankena, lenktas struktūra gali būti pasukti atgal ir būtų lengviau česnakai paspaudus.Butelio atidarytuvas ant rankenos yra labai praktiški ir gali būti naudojamas paspauskite česnako ar atidaryti alaus.

    4、neslidžios ir Anti-rust: Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno, non-slip, rūdžių ir korozijos atsispirti.Rankena yra taip pat pagaminti iš nerūdijančio plieno, todėl česnakai paspauskite patvaresni.

    5、Geriausia Dovana: Labai tinka žmonėms, kurie dažnai virėjas.Geriausia dovana šeimai ir draugams.

    1.Gaminio Dydis: Apie 4,3 x 1.9 x 2,7 cm (ilgis x plotis x aukštis); atstumas tarp kiekvieno skylė: 3 mm, o tai reiškia, kad kapotų česnakai gali būti išstumti geriau.

    2.Lengva Valyti: Lengvai valoma, tik skalauti, česnakai, paspauskite su vandeniu arba įdėkite į indaplovės po naudojimo.

    3.Patogi ir Tvirta Rankena: Patogi ir tvirta rankena, lenktas struktūra gali būti pasukti atgal ir būtų lengviau česnakai paspaudus.Butelio atidarytuvas ant rankenos yra labai praktiški ir gali būti naudojamas paspauskite česnako ar atidaryti alaus.

    4.Neslidus ir Anti-rust: Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno, non-slip, rūdžių ir korozijos atsispirti.Rankena yra taip pat pagaminti iš nerūdijančio plieno, todėl česnakai paspauskite patvaresni.

    5.Geriausia Dovana: Labai tinka žmonėms, kurie dažnai virėjas.Geriausia dovana šeimai ir draugams.

    Savybės:

    1. Būgno dizainas yra daugiau darbo-taupyti.

    2. Aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus.

    3. Bauda tvirtinimo taškai užtikrina greitai ir net apakimas.

    4. Lengva valyti po tekančiu vandeniu, plauti indaplovėje.

    5. Anti-miltligė, neslystantis, kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdijimo.

    Specifikacija:

    Medžiaga: nerūdijantis plienas

    Dydis: apie 11 x 5x7cm/4.33*1.97*2.75 į

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Česnakai Paspauskite

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai