Tingus Gėlių Staigius Gėlių Lovelių Plaukų Kamuolį Galva Purus Bud Galvos Artefaktas Korėjos Versija Tingus Paprasta Anti-Slip Skrybėlės Moterims Tingus Gėlių Staigius Gėlių Lovelių Plaukų Kamuolį Galva Purus Bud Galvos Artefaktas Korėjos Versija Tingus Paprasta Anti-Slip Skrybėlės Moterims Tingus Gėlių Staigius Gėlių Lovelių Plaukų Kamuolį Galva Purus Bud Galvos Artefaktas Korėjos Versija Tingus Paprasta Anti-Slip Skrybėlės Moterims Tingus Gėlių Staigius Gėlių Lovelių Plaukų Kamuolį Galva Purus Bud Galvos Artefaktas Korėjos Versija Tingus Paprasta Anti-Slip Skrybėlės Moterims Tingus Gėlių Staigius Gėlių Lovelių Plaukų Kamuolį Galva Purus Bud Galvos Artefaktas Korėjos Versija Tingus Paprasta Anti-Slip Skrybėlės Moterims Tingus Gėlių Staigius Gėlių Lovelių Plaukų Kamuolį Galva Purus Bud Galvos Artefaktas Korėjos Versija Tingus Paprasta Anti-Slip Skrybėlės Moterims

Tingus Gėlių Staigius Gėlių Lovelių Plaukų Kamuolį Galva Purus Bud Galvos Artefaktas Korėjos Versija Tingus Paprasta Anti-Slip Skrybėlės Moterims

€3.24 €1.95
Yra sandėlyje
s102882

Žymos: daug polimero molis, molio polym, profesionalios modeliavimo molis, keramikos įrankis, grafito pieštuku grynas, plaukų juosta, rašalo rašiklis, torto mentele, alaus plakatas, japonų keramikos žolės.

  • Modelio Numeris: Naujas
    Rinkinys Tipas: No
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas Didmeninės: No
    Prekės Pavadinimas: isfriday

    Lengvai sukurti gražių ir žavinga šukuosena!

    Tai gali būti sulenkta ir austi savavališkai, yra patogus ir lengvi, ir gali būti pakartotinai naudojamas.

    Lengvas, super greitas ir pinigų taupymo būdas yra ideali šukuosena!

    Pagrindinės Savybės

    ✨ Dėvėti Tampa Lengvas Ir Patogus✨ -

    ? Išlaikyti savo plaukų tvarkingas ir švarus, todėl jums patrauklesnis.Juo galima ne tik keisti formą galvą ir veidą, bet taip pat pasiekti elegantišką ir saldus temperamentas.

    ✨ Geras Elastingumas✨ -

    ? Į lankelis tinka daugumai plaukai, ypač storio plaukų.Tai galite h senas plaukų ilgą laiką be plinta arba mažėja.

    ✨ 4 Skirtingų Stilių✨ -

    ? Tinka bet kokia apranga, todėl jums unikalią kiekvieną dieną.Jūs galite naudoti ją padaryti, bet šukuosena ir dalyvauti šalys, ceremonijų, ir kasdien dėvėti, kad jums atrodo labiau žavi.

    ✨ Nekenksmingas Plaukų ✨ -

    ? Kai jūs jį pašalinti iš savo galvos, tai bus slydimo nedelsiant išjungti ir bus netraukia ar sugadinti plaukus, kaip ir dauguma kaspinai.

    ✨ Lengva Naudoti✨-

    ? Lengvai padaryti gražus, tvirtas ir elegantiškas stilius.Kiekvienas gali ją naudoti.Daugiau gražus ir elegantiškas šukuosena bus pateikta per kelias minutes.

    Specifikacijos

    Svoris

    Produkto Svoris: 30G

    Pakuotės Svoris: 37G

    Gaminio Dydis

    (L x W x H)

    18 × 15 × 2cm / 7.1 x 5.9 x 0.8 cm

    Pakuotės Turinys

    Tingus Gėlių Staigius × 1

    Medžiaga

    Pearl Pastaba

    Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

    Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai