Ramadanas Mubarakas Durų Užuolaidos Namų Dekoras Reklama Kabo Vėliavos Ramadanas Kareem Musulmonų Ir Islamo Šalis Dvieilis Reikmenys, Papuošalai Ramadanas Mubarakas Durų Užuolaidos Namų Dekoras Reklama Kabo Vėliavos Ramadanas Kareem Musulmonų Ir Islamo Šalis Dvieilis Reikmenys, Papuošalai Ramadanas Mubarakas Durų Užuolaidos Namų Dekoras Reklama Kabo Vėliavos Ramadanas Kareem Musulmonų Ir Islamo Šalis Dvieilis Reikmenys, Papuošalai Ramadanas Mubarakas Durų Užuolaidos Namų Dekoras Reklama Kabo Vėliavos Ramadanas Kareem Musulmonų Ir Islamo Šalis Dvieilis Reikmenys, Papuošalai Ramadanas Mubarakas Durų Užuolaidos Namų Dekoras Reklama Kabo Vėliavos Ramadanas Kareem Musulmonų Ir Islamo Šalis Dvieilis Reikmenys, Papuošalai Ramadanas Mubarakas Durų Užuolaidos Namų Dekoras Reklama Kabo Vėliavos Ramadanas Kareem Musulmonų Ir Islamo Šalis Dvieilis Reikmenys, Papuošalai

Ramadanas Mubarakas Durų Užuolaidos Namų Dekoras Reklama Kabo Vėliavos Ramadanas Kareem Musulmonų Ir Islamo Šalis Dvieilis Reikmenys, Papuošalai

€7.57 €5.45
Yra sandėlyje
s103613

Žymos: kraft popierius, adomas su ieva, atveju pen, kinijos popieriaus skėtis, 30-ojo gimtadienio, meksikos staltiesė, kinijos fu lipdukas, kinijos popieriaus, teptuku pen, meksikos.

  • Drop laivyba: Parama
    Modelio Numeris: Ramadanas Mubarakas durų užuolaidos reklama
    Modelis: Laiškas
    Medžiaga: Kita
    Proga: šalis
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Kulka Taškų:

    1、Grand Eid al-Fitr Reklama Musulmonai: pabaigoje Ramadanas, švęsti savo palaiminimus puiki reklama apdaila.Tai geriau naudoti šio prabangaus reklama dar kartą, kad jūsų namus atostogų dvasia Eid al-Fitr.

    2、Ilgaamžė Medžiaga: Pagamintas iš tvirto poliesterio audinio.Kiekvienas yra individualiai patikrintas ir tada kruopščiai supakuotas rankomis.Ši turtinga reklama yra pakankamai tvirtos, kad pakabinti keletą dienų, ir ji yra lengvai nusimesti, sandėliavimui.

    3、Puikus Dydis: 1×6 pėdų per dvieilis.Jūs galite lengvai rasti ideali vieta, lengvai pakabinti papildomų virvių.Jis išsiskiria, kai kabo ant abiejų pusių vartai parodyti savo atostogų dvasia.

    4、Ryškus Temą Dizainas: "Tai akį traukiantis reklama, kiekvienas dvieilis išspausdintas su pastebimi tekstas, ir ji taip pat turi mėnulis, žibintų ir pilies elementai sustiprinti jo autentiškumą.Tokia reklama yra paprasta ir labai dekoratyvūs.Ji gali papuošti bet kurią erdvę ir sukurti atmosferą šventės metu šią šventą festivalis.

    5、Paprastas Įrengimas: produktas priima sustabdytas montavimas, patogus įdiegti, ardyti, ir išsaugoti.Jūs netgi galite laikyti jį už kitas atostogas.

    Aprašymas:

    Labai tinka Eid al-Fitr padažu, sukurti turtingą šventinę atmosferą.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Eid Mubarakas Kupletai Ramadanas Reklama

    Medžiaga: poliesterio audinio

    Dydis: apie 31 x 180cm/12.2*70.86 colių

    Savybės: KZJ-001, KZJ-002, KZJ-005

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Eid Mubarakas Reklama

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai