Aktyvuotos Anglies Filtrus, Automatinė Geriamojo Vandens Fontanas Pet Dubenį Patiekalas, Filtras, Širdies Formos Katė Fontanas Dozatorius Aktyvuotos Anglies Filtrus, Automatinė Geriamojo Vandens Fontanas Pet Dubenį Patiekalas, Filtras, Širdies Formos Katė Fontanas Dozatorius Aktyvuotos Anglies Filtrus, Automatinė Geriamojo Vandens Fontanas Pet Dubenį Patiekalas, Filtras, Širdies Formos Katė Fontanas Dozatorius Aktyvuotos Anglies Filtrus, Automatinė Geriamojo Vandens Fontanas Pet Dubenį Patiekalas, Filtras, Širdies Formos Katė Fontanas Dozatorius Aktyvuotos Anglies Filtrus, Automatinė Geriamojo Vandens Fontanas Pet Dubenį Patiekalas, Filtras, Širdies Formos Katė Fontanas Dozatorius Aktyvuotos Anglies Filtrus, Automatinė Geriamojo Vandens Fontanas Pet Dubenį Patiekalas, Filtras, Širdies Formos Katė Fontanas Dozatorius

Aktyvuotos Anglies Filtrus, Automatinė Geriamojo Vandens Fontanas Pet Dubenį Patiekalas, Filtras, Širdies Formos Katė Fontanas Dozatorius

€9.09 €6.81
Yra sandėlyje
s10506

Žymos: cat fountain water, fontain katė šuo, bowl cat, šuo, didelis kačių fontanas, automatinis katė vandens fontain, black cat handbag, led katė fontanas, nemokamas vandens dozatorius, šuo.

  • Maitinimo Šaltinis: Kita
    Su Vandens Dozatorius: No
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Maksimali Galia: 100g
    LCD ekranas: No
    Tipas: katės
    Medžiaga: Kita
    Min Output: 50g
    Yra Protingas Prietaisas: No
    Laiko Nustatymas: No

    Privalumas

    Pakeitimo filtras kačių fontanas.Išlaikyti jūsų katė geriamojo vandens yra šviežias, švarus ir saugus.Padėti jums rūpintis jūsų katės sveikatą.Dauguma filtrų rinkoje yra pagamintas iš aktyvintosios anglies.Bet tai filtrai yra pagaminti iš aukštos kokybės aktyvuotos anglies, dervos ir medvilnės tinklelio.Vanduo yra labai išgryninta ir saugiau.

    Savybės

    Aukštos kokybės ir Patvarios Medžiagos

    Vandens fontanas filtras yra pagamintas iš geros kokybės aktyvintos anglies ir medvilnės medžiagos, patvarus ir daugkartinio naudojimo.

    Sveikos Pagalbininkas

    Vandens fontanas, filtras, filtrai, plaukų ir likučių, pašalina kvapą ir minkština vandenį, kuris yra lengva išardyti ir valyti.

    Fontanas Priedų

    Filtras yra jūsų augintinė fontanas tai būtinas aksesuaras.Jis priklauso, ir pateikti savo mylinčio augintinio sveiką aplinką.

    Pranešimas

    * Medžio anglis filtras turi būti keičiamas kas 2-4 savaites.

    * Patarimas: Atkreipkite mirkti vandenyje penkias minutes prieš naudojant.

    * Nes yra daug formų filtrai, patikrinkite, ar jūsų katė fontanas ir patikrinkite, ar filtrai yra rungtynės.Jei jums reikia kitų formų, būti laisvai susisiekti su mumis, mes rekomenduojame, kad jūs.

    ☆Mes visada norime išspręsti problemą taikiai, jei yra kokių nors problemų, po to, kai gavote paketas, prašome būti laisvai susisiekti su mumis, o ne atidarymo ginčo tiesiogiai, ačiū už jūsų malonų bendravimą.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai