Kūrybos Nešti Iškylą Krepšelį Natūralūs Audiniai Multi-funkcija Organizatorius Antklodė Nešiojamų Lauko Vaisių Saugojimo Turėtojas Krepšelio Kūrybos Nešti Iškylą Krepšelį Natūralūs Audiniai Multi-funkcija Organizatorius Antklodė Nešiojamų Lauko Vaisių Saugojimo Turėtojas Krepšelio Kūrybos Nešti Iškylą Krepšelį Natūralūs Audiniai Multi-funkcija Organizatorius Antklodė Nešiojamų Lauko Vaisių Saugojimo Turėtojas Krepšelio Kūrybos Nešti Iškylą Krepšelį Natūralūs Audiniai Multi-funkcija Organizatorius Antklodė Nešiojamų Lauko Vaisių Saugojimo Turėtojas Krepšelio Kūrybos Nešti Iškylą Krepšelį Natūralūs Audiniai Multi-funkcija Organizatorius Antklodė Nešiojamų Lauko Vaisių Saugojimo Turėtojas Krepšelio Kūrybos Nešti Iškylą Krepšelį Natūralūs Audiniai Multi-funkcija Organizatorius Antklodė Nešiojamų Lauko Vaisių Saugojimo Turėtojas Krepšelio

Kūrybos Nešti Iškylą Krepšelį Natūralūs Audiniai Multi-funkcija Organizatorius Antklodė Nešiojamų Lauko Vaisių Saugojimo Turėtojas Krepšelio

€7.61 €7.31
Yra sandėlyje
s105212

Žymos: basket picnic, stovykla iškylą, garlaivis krepšelį momentinių puodą, iškylą krepšelį, iškylą sukapota, iškylą cesta, rotango krepšys, basketball molten, lauke stovykla, sulankstomas iškylų krepšelį.

  • Medžiaga: Kita
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Drop Laivyba/ Didmeninės: Parama
    Modelio Numeris: Iškylą Krepšelį
    Modelis: Vaisių, Daržovių, Kiaušinių Gėlių Krepšelis
    Su Peiliai: No
    Su Cooler Bag: No

    Kulka Taškų:

    1、Baudos Kūrinys: Šis iškylą krepšelį yra austa rankomis.Bauda kūrinys, austi ir rankiniai, sandėliavimo, yra daugiau kaimiškas ir literatūros.

    2、Kelias Funkcijas: Iškylą krepšelį, siuvimo krepšelį, vonios kambarys, saugojimo krepšys, Velykų dovanų krepšelis, Kalėdinis dovanų krepšelis, vaisių krepšelis ir pan.

    3、Platus: Labai tinka , piknikai, kempingas, lauko koncertai, tailgates, sporto renginių ir bet kuriuo kitu metu, kai jums bus kabinti lauke, tinka bet kuri veikla, tinka bet kokiai progai.

    4、Geriausia Dovana: Šis spalvingas pjuvenų krepšelis yra puiki dovana bet kuriuo metų laiku.Puikiai papuošti namų ir butų, ir laikykite jas automobilio bagažinėje.

    5、Patogi Rankena Dizainas: Lengva atlikti, tinka iškylą ar saugojimo, laikymo jokių maisto produktų ar mažas įvairenybės laikyti vonios žaislus ir vaikų žaislai, kiaušinių surinkimo, vestuvių krepšiai, ir t. t.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Rankų darbo pirkinių krepšelį

    Medžiaga: gluosnis

    Dydis: apie 37*28*13cm/14.56*11.02*5.12 colių (be rankenų)

    Svoris: apie 320g

    Pakavimo Sąrašas:

    Pirkinių Krepšys*1

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

    jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai