Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova

Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova

€11.52 €7.95
Yra sandėlyje
s1076

Žymos: ninebot, ninebot mini priedų, oksana, electr motoroleris, m365 xiaomi, ninebot max g30 baterija, dalys segway ninebot, es2 ninebot, motoroleris sienos, g30 ninebot.

  • Įtampa: 12V
    už m365 pro priedai: už m365 priedai
    Už xiaomi m365 priedai: accesorios už xiaomi m365
    Tipas: Kita
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Motoroleris priedai: Elektrinis Motoroleris, Priedai
    Modelio Numeris: Sienos Pakaba
    Funkcija 1: sienos apsaugos stovo

    Sienos Laikiklis, skirtas Xaiomi M365 Elektrinis Motoroleris, Priedai Patvari Nusidėvėjimui Atsparus Erdvės Taupymo Apsaugos Dviratį prie Sienos Pakaba

    Pirkėjų atsiliepimai

    Patvarus

    Dviratį prie sienos pakaba yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno medžiagos, sunkus, kietas, stiprus, dėvėti, atsparus ir patvarus.Dviratį prie sienos pakaba gali pakelti iki 30 kg daiktų.

    Erdvės taupymo

    Dviratį prie sienos pakaba gali turėti savo dviratį vertikaliai, ir padeda jums taupyti dviračių saugojimo vietos veiksmingai.

    Apsaugos

    Dviratį prie sienos pakaba su minkšta guma, rankovės, kurios gali apsaugoti savo dviratį nuo įbrėžimų.

    Kompaktiškas

    Dviratį prie sienos pakaba yra tik 10.22*3.07 colių(L*W), kuris yra kompaktiškas ir neužima daug vietos, kai nenaudojamas.

    Taikymo sritis

    Dviratį prie sienos pakaba yra plačiai tinka kalnų dviratis, kelių dviratį, sulankstomas dviratis, elektroninių motorolerį ir kt.

    Specifikacija:

    Tipas: dviračiu sienos pakaba

    Kiekis: 1pc

    Medžiaga: plienas

    Spalva: juoda

    Lokys pajėgumas: 30 kg

    Dydis: 26*7.8 cm/ 10.22*3.07 colių(L*W)

    Neto svoris: 620g/ 21.87 oz

    Pakuotė:

    1* dviratį prie sienos pakaba

    4* varžtas

    4* plėsti varžtas

    Įrengimas:

    1. Pasirinkite vietą dviračių kambaryje, sienos yra atraminių sienelių. 2. Pateikti produktą į atitinkamą aukštį ir padėtį, siekiant užtikrinti, kad dviračių plaukia ir į dešinę aukštis ir padėtis. 3. Pagal padėtį 4 varžtų skyles šis produktas, punch skylės sienoje. 4. Atkreipkite dėmesį, kad storis grąžtas turi sutapti plėtra rankovėmis.Tai geriau jaustis, kad skylė yra stora, kai jis yra įtrauktas į plėtros rankovėmis. 4. Įdėjus 4 plėtra rankovėmis, nustatyti produkto prie sienos su 4 varžtais. 5. Jei diegimo technologija yra ribotas, kokybę ar sienos, yra ne didelė, rekomenduojama patikrinti varžtus reguliariai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai