Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Su Oro Filtras Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Su Oro Filtras Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Su Oro Filtras Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Su Oro Filtras Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Su Oro Filtras Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Su Oro Filtras

Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Su Oro Filtras

€11.03 €8.50
Yra sandėlyje
s108639

Žymos: aliuminio naftos rezervuaras, degalų bako talpa, efi viršįtampių bakas, oil catch tank anglies, aliuminio bakas, tomica, bykski rezervuaras, karterio filtras, Lamborghini, pcp bakas.

  • Elemento Plotis: 0inch
    Prekės Svoris: 0.81kg
    Elemento Aukštis: 0inch
    Elemento Ilgio: 0inch
    Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona/Slivery
    Elemento Tipas: Kuro Bakai
    Modelio Pavadinimas: OTC009-03
    Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9000
    Medžiagos Tipas: aliuminio lydinio
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Specialios Funkcijos: Oil Catch Can
    Prekės Pavadinimas: CNSPEED

    Automobilių Universalus Nesuprantamas, Aliuminio, Naftos Sugautų žuvų Gali Rinkinys Naftos Rezervuarą Kuro Bako 300ML Su Oro Filtras

    Produkto Aprašymas:

    Naftos sugautų žuvų gali tai čiulpia išmetamųjų dujų susidaro karteryje per neigiamo slėgio įsiurbimo kolektoriuje, ir įleidimo į degimo kamerą dalyvauti degimo vėl.

    Išmetamųjų dujų yra iš esmės sudaro naftos garai ir degiojo mišinio, aliejus yra klampus.Jei ji patenka į įsiurbimo vamzdžio tiesiogiai, ji gali prilipti prie sienos įsiurbimo vamzdžio, kuris gali sukelti anglies indėlių blokas, įsiurbiamo.Taigi, turinčių įtakos normalų variklį.

    Naftos sugauti bakas gali pagerinti šią problemą apsaugoti variklį ir prailgina variklio eksploatavimo laiką.

    Darbo Principas:

    Yra sistema priverstinės ventiliacijos karterio viduje variklio (pcv vakcina).Iš pradžių, išmetamosios dujos gali būti tiesiogiai išmetamos į atmosferą, o išmetamosios dujos yra degios, benzinas molekulės, jei tai tiesiogiai išmetamas į atmosferą, jis bus sugadinti kuro ekonomiką.Nors tai nedidelė problema, daugiau rimtų problemų yra oro tarša.

    Reaguodamas į minėtos problemos, naftos sugauti bakas pasirodo paieška automobilį.Struktūriškai, jis yra padalintas į dvi darbo rūmų pagreitina aliejus į apatinę kamerą, prijungtas prie laidų, ir atskirti degiojo mišinio yra viršutinėje kameros, ir, galiausiai, valomi mišinys yra įtrauktas į įsiurbimo kolektorių.

    Tokiu būdu, jis yra draugiškas aplinkai ir neleidžia naftos atsistoti ant vamzdžių sienelių.Ji gali neleisti susidaryti anglies indėlių ir atskirti anglies nuosėdų.

    Techniniai duomenys:

    Produkto Pavadinimas: Oil Catch Can/Bakas

    Produkto spalva: Raudona, Mėlyna, Sidabrinė, Juoda

    Kūno medžiaga: Aliuminio

    Gaminio dydis: Kaip Parodyta paveikslėlyje

    Produkto Savybės:

    1: Aukštas atsparumas korozijai, tikslumo kokybės

    2: Tvirtos aliuminio konstrukcijos, patvari

    3: Lengvas montavimas, apsaugos variklio, aplinkos apsaugos ir ekonomikos

    Produkto Priedai:

    1x Oil Catch Can;

    1x Oro Filtras;

    1x Raw juosta;

    1x Plieninės vielos valymo kamuolys ;

    1x 10 mm Žarną (800mm);

    2x 13mm detalės (Vidinis Skersmuo 10mm);

    2x 11mm detalės (Vidinis Skersmuo 8mm)

    2x 9 mm jungiamosios detalės (Vidinis Skersmuo 5mm);

    2x Varžtai&Riešutų;

    3x Žarnos Apkaba.(100% Visiškai Naujos, Niekada Nesinaudojo, Arba Įdiegta)

    Pastaba:

    Naftos sugautų žuvų gali turėtų būti reguliariai valomi.Jei filtro elementas yra aizsērējusi, viduje taurė bus ne pereiti per,, kuris sukels išmetamųjų dujų patekti į oro filtras! ! !

    (Slėgis variklio karteryje yra per didelis.Bus ne tik variklio plomba nuotėkio naftos (bendros auto remonto).Kas yra svarbu, yra tai, kad išmetamosiose dujose neturi išeiti, susimaišo su naftos ir formų daug anglies nuosėdų.Ji bus sukelti variklio darbo neįprastai ir sukelti Ankstyvą dėvėti.)

    Dydis:

    Išsamiai:

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai