Didelės Rankos Rankovių Tatuiruotės Liūto Karaliaus Karūną Rožių Vandeniui Laikina Tatuiruotė Lipdukas, Pilnas Kaukolė Totem Tatto Didelės Rankos Rankovių Tatuiruotės Liūto Karaliaus Karūną Rožių Vandeniui Laikina Tatuiruotė Lipdukas, Pilnas Kaukolė Totem Tatto Didelės Rankos Rankovių Tatuiruotės Liūto Karaliaus Karūną Rožių Vandeniui Laikina Tatuiruotė Lipdukas, Pilnas Kaukolė Totem Tatto Didelės Rankos Rankovių Tatuiruotės Liūto Karaliaus Karūną Rožių Vandeniui Laikina Tatuiruotė Lipdukas, Pilnas Kaukolė Totem Tatto Didelės Rankos Rankovių Tatuiruotės Liūto Karaliaus Karūną Rožių Vandeniui Laikina Tatuiruotė Lipdukas, Pilnas Kaukolė Totem Tatto

Didelės Rankos Rankovių Tatuiruotės Liūto Karaliaus Karūną Rožių Vandeniui Laikina Tatuiruotė Lipdukas, Pilnas Kaukolė Totem Tatto

€2.16 €1.49
Yra sandėlyje
s108652

Žymos: tatuiruotė laikina vandeniui, crown vyrai, pamda tatuiruotė rankovėmis, netikras, tatuiruotė, laikinos tatuiruotės, head lion, pranešk apie netikrą tatto, rankos tatto, lipdukas tatuiruotė, tatuiruotė laikina visą ranką vyras.

  • Tipas: Laikinos Tatuiruotės
    Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: Beaumall
    dydis: 48x17cm
    Modelio Numeris: YH-DZ-111-131

    Funkcijos: 1.Galite naudoti odos, metalo, keramikos, stiklo paviršius. 2.Spausdinti suprojektuoti modeliai, spalvos ryškios ir atrodo kaip tikra tatuiruotė. 3.Labai geras pasirinkimas, kaip laikina tatuiruotė, kūno makiažas, ir taip pat tai gali būti randų ant kūno. 4.Lengva nešioti ir lengva valyti.Specifikacijos: Kiekis: 1pcs Dydis: 48x17 cm Pastaba:Dėl skirtingų monitoriaus nustatymų ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto.

    Atsiliepimai Ir Paslaugos: 1) Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų tarnybos specialistai visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums tenkina atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname savo 5-STAR TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. 2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausios kainos ir priemokos paslaugos.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus atvejus, Šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite bet kurį klausimą, nereikia nedvejodami kreipkitės į mus.Mokėjimai: 1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). 3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas: 1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA. 2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo. 3) Prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime jūsų paketas su nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių per 10 30 darbo dienų. 4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksniai, tai gali užtrukti iki 35 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti ji po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos. 5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko. 6) Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalių griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja . 7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralus arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas. 8) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 9) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai