Medžio Dėklas Maisto patiekimo Makiažas Laikymo Vaisių Plokštė Foto Rekvizitai Šiuolaikinės Balta 95AA Medžio Dėklas Maisto patiekimo Makiažas Laikymo Vaisių Plokštė Foto Rekvizitai Šiuolaikinės Balta 95AA Medžio Dėklas Maisto patiekimo Makiažas Laikymo Vaisių Plokštė Foto Rekvizitai Šiuolaikinės Balta 95AA Medžio Dėklas Maisto patiekimo Makiažas Laikymo Vaisių Plokštė Foto Rekvizitai Šiuolaikinės Balta 95AA Medžio Dėklas Maisto patiekimo Makiažas Laikymo Vaisių Plokštė Foto Rekvizitai Šiuolaikinės Balta 95AA Medžio Dėklas Maisto patiekimo Makiažas Laikymo Vaisių Plokštė Foto Rekvizitai Šiuolaikinės Balta 95AA

Medžio Dėklas Maisto patiekimo Makiažas Laikymo Vaisių Plokštė Foto Rekvizitai Šiuolaikinės Balta 95AA

€3.02 €2.30
Yra sandėlyje
s111697

Žymos: maisto dėklas, metalo plokštelės, mėsainiai plokštė, mėnesio medienos plokštės, iškirpti baltas dėklas, japonų porceliano, dekoro dėklas, dėklas mediniai, pusryčių maisto, vonios dėklas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Mediena

    Savybės:

    UNIVERSALUS, PAPRASTAS NAUDOTI KAVOS staliukas DĖKLAS: nesvarbu, Ar esate tarnauja pusryčiai lovoje, vežančių gėrimai už papietauti al fresco, ar tiesiog organizuoti žurnalų jūsų osmanų, dangus yra riba, už tai balta tarnauja dėklas.

    Mediena tarnauja dėklas turi gražų balta plautą medienos apdaila, viduje ir išorėje su įkvepiantis pasakyti.Tai nesenstantis stilius atneš tiek stilių ir funkciją į savo gyvenimą.

    AUKŠTO STILIAUS IR KOKYBĖS BUTLER PLOKŠTELĖS:Šio medžio dėklas siūlo visa tai ir dar daugiau su savo gražaus dizaino ir kokybės statybos.

    PUIKI DOVANA: Šis gražus rinkinys dvi dekoratyvinės aptarnaujančių padėklai daro puikus housewarming dovana ar kažkas specialusis asmuo jūsų gyvenime, kurie mėgsta pramogauti ar net gerti kava lovoje!

    

    Techniniai duomenys:

    Spalva:Balta

    Medžiaga:mediena

    Dydis: 20x20cm/7.87x7.87"

    Kiekis: 1Pc

    Pastaba:

    1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

    2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Komplektą sudaro: (Be mažmeninės pakuotės)

    1Pc x Medžio Dėklas

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai