M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD

M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD

€15.49 €6.51
Yra sandėlyje
s11376

Žymos: yz85 šakių apsaugų.

  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
    Tipas: Kita
    Pakuotė: Taip
    Sertifikavimo: Nėra
    Prekės Pavadinimas: tmddotda
    Modelio Numeris: Radiatorius
    Kilmės: KN(Kilmės)

    M2 SSD Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Aliuminio Lydinio, Šilumos Išsklaidymo OLED Temperatūros Ekranas, Radiatorių Aušintuvo M. 2280 2 NVME SSD

    Kulka Taškų: 1、Uždaromos Nepriklausomas Oro Ortakio: Hermetiški nepriklausomas oro kanalus, gera šilumos išsklaidymo, greitas šilumos išsklaidymo.

    2、OLED Temperatūros Ekranas: Su OLED temperatūros rodymo funkcija, 2 M. šilumos kriaukle turi realaus laiko temperatūros rodymo funkcija.

    3, Geras Gamyba: Jis yra pagamintas iš aliuminio lydinio ir tvarkomi CNC.Paviršiaus tekstūra yra gerai, po anodine šlifavimas.

    4、Aukštojo Aušinimo Efektyvumas: Įrengtas, su maža turboventiliatoriniai aušinimo ventiliatorius, oro aušinimo efektyvumas yra didesnis.

    5、Vadovas Kietasis Diskas: šilumos kriaukle yra įrengta nano-silikono šilumos kilimėlis su šiluminio laidumo, 8W/km, kuris gali padėti kietąjį diską į šilumos kriaukle gerai.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: M. 2280 2 Kietojo Disko Aušintuvas

    Medžiaga: carbonized aliuminio lydinys

    Temperatūros ekranas: OLED ekrano

    Įtampa: DC 12V

    Ekranas tikslumas: tikslus iki 0,1℃

    Realaus laiko ekranas: temperatūra gali būti rodoma, 1ms-ultra aukštos temperatūros priėmimo norma.

    Taikoma: taikomas 2280/2210 dydžio M2 tipo kietieji diskai

    Spalva: juoda, sidabrinė, raudona

    Gaminio dydis: apie 72*26*15.5 mm/2.83*1.02*0.61 colių

    Pakuotės dydis: apie 90*90*28mm/3.54*3.54*1.10 colių

    Gaminio svoris (įskaitant pakuotę): apie 67 g

    Pakavimo Sąrašas:

    Radiatorius*1

    Elektros Energijos Tiekimo Linijos*1

    Šilumos Laidumo Silikono Stick*3

    Pastaba:

    1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 1-3mm.

    2. Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.dėkojame už supratimą.

    1. Apie Atsiliepimą:

    1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    1.2 Atsiliepimai MUMS labai svarbi , Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

    1.3 neįmanoma išspręsti, jei mes ne(don ' t) apie juos žinoti!

    2. Kokie metodai mokėjimo?

    2.1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimo PER šią nuorodą: https://service.Sportobirza.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

    2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    2.4. Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    3. Aabout Pristatymas:

    3.1 VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3.2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    3.3 vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    3.4 PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    3.5 Jei negavote jūsų siuntą per laiką, ?susisiekite su mumis (iš karto) .Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

    3.6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

    3.8 BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū

    4. Grįžti ir Grąžinti:

    4.1 turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

    4.2 IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    4.3 Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje packag

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai