Spalvingas Geometrines Elastinga Sofa Padengti, kurių skerspjūvio Kampe Sofa Padengti Kambarį Fotelis Padengti 1/2/3/4 Vietų Sofa Apima Spalvingas Geometrines Elastinga Sofa Padengti, kurių skerspjūvio Kampe Sofa Padengti Kambarį Fotelis Padengti 1/2/3/4 Vietų Sofa Apima Spalvingas Geometrines Elastinga Sofa Padengti, kurių skerspjūvio Kampe Sofa Padengti Kambarį Fotelis Padengti 1/2/3/4 Vietų Sofa Apima Spalvingas Geometrines Elastinga Sofa Padengti, kurių skerspjūvio Kampe Sofa Padengti Kambarį Fotelis Padengti 1/2/3/4 Vietų Sofa Apima Spalvingas Geometrines Elastinga Sofa Padengti, kurių skerspjūvio Kampe Sofa Padengti Kambarį Fotelis Padengti 1/2/3/4 Vietų Sofa Apima Spalvingas Geometrines Elastinga Sofa Padengti, kurių skerspjūvio Kampe Sofa Padengti Kambarį Fotelis Padengti 1/2/3/4 Vietų Sofa Apima

Spalvingas Geometrines Elastinga Sofa Padengti, kurių skerspjūvio Kampe Sofa Padengti Kambarį Fotelis Padengti 1/2/3/4 Vietų Sofa Apima

€10.10 €3.84
Yra sandėlyje
s11385

Žymos: skaitmeninio spausdinimo sofa dangtis, sofa cover 10 vietų, padengti sofa, padengti tabl, lova, sofa-padengti 3 vietų, sulankstomos lovos, didelis sofa-padengti 3 vietų, sofa-padengti 3 vietų ir 4 vietų, magija sofa-padengti 3 vietų, ruda sofos dangtis.

  • Gamyba: Sofa Dangtis
    Stilius: Modernus
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelis: SPAUSDINTI
    Medžiaga: 100% Poliesteris
    Modelio Tipas: Geometrinio
    Taikoma Sofa: Grupinių Sofa

    1. Užvalkalas pagalvei dydis: 45 * 45cm

    2. Produktas yra tik sofa padengti, įskaitant pagalvės dangtelis. (Pagalvių užvalkalai reikia įsigyti atskirai)

    3. Ši sofa cover tinka sofos su atotrūkis tarp sėdynės su atlošais ir porankiai.

    4. Matavimo ilgis sofą, turi būti tokia pati, kaip raudona linija toliau, įskaitant aukštis ir plotis foteliai abipus sofos!

    5. Medžiagos ir dizainas: poliesterio ir spandex medžiagų.Suapvalinti kampai yra suvynioti be kampų ir nėra lengva, raukšlių; elastiniai juostos ir apačioje virvutė yra uždarytos ir dukart sustiprinta, o tai nėra lengva keisti.

    6. Labiausiai tinkamas baldai: Jis tinka daugelio tipų sofos, pavyzdžiui, audinio sofos ar odos sofos su spragas.

    Prašome priemonė prieš perkant.

    1-asmuo, sėdynės dangtelis tinka dauguma foteliai, su atlošo ilgis 90 iki 140 cm / 35 iki 55 cm.

    2-jų vietų dviejų vietų sofa cover tinka labiausiai du seaters su nugaros ilgis 145 iki 185cm / 57 72 cm.

    3-jų vietų sofa cover tinka dauguma sofos, ir atgal ilgis: 190-230 cm / 75 iki 90 cm.

    4-vietų sofa cover tinka dauguma sofos, ir atgal ilgis gali siekti 235 300 cm/92 118 cm.

    7. Krova: Jei jūsų sofa yra L-formos arba kampas kartu su 2 dalimis, jums reikia norint 2 komplektai.Sofa cover tinka sofos su gilus tarpas tarp sėdynės su atlošais ir porankiai.Mažas audinio juosteles jums naudoti laikykite jį į vietą, stumti jį žemyn ir žemyn tiek, kiek įmanoma, bus laikyti jį vietoje.

    8. Apsauga: pagrindiniai sofa padengti gali apsaugoti ir apsaugoti savo baldus iš išsiliejimo, dėmėms, trinčiai ir žalą, kad būtų išvengta žalos.Jis idealiai tinka namų augintiniai, arba tiems, kurie ieško už prieinamą kainą baldai apsaugos sprendimus, ir tai gali padaryti savo kambarį, daugiau, tvarkinga ir nustebinti svečius su mažiau pinigų.Lengvas ir

    9. Lengva prižiūrėti: lengvai įdiegti ir pasiimti ir vieta; skalbimo mašinų šaltu vandeniu, nenaudokite baliklio, sausas, mažas, ne geležies, diegimo veiksmus yra parodyta pav.Atkreipkite dėmesį: ženklinami pusėje yra nugaros pusėje.Yra keletas putų kvepalai, arba jūs galite paruošti ką nors, pavyzdžiui, rankšluosčiu padėti stuff, kad antklodė padengti į sofą, siekiant užtikrinti, kad mūsų antklodė padengti atitinka jūsų sofa geriau, patikrinkite, ar nėra spragų tarp kėdės nugaros ir abiem (kad spragų) ) Luoba, kad ji gali nustatyti kampus ir įdėti dangtelį ant, mūsų dangtis gali taip pat tinka sferiniai sofa geriau.

  • Atsiliepimai (2)

    • Ronaldo1998

      The size doesn't match my 2-seater chair. But the product is good

    • Sch Rimma2010

      Good but small product for the size of my sofa

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai