Winkufa Sexysheep Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Vestuvių Karnavalas Įžymybių Blakstienų Pratęsti Ne Žiaurumas Netikrą LashesE14 Winkufa Sexysheep Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Vestuvių Karnavalas Įžymybių Blakstienų Pratęsti Ne Žiaurumas Netikrą LashesE14 Winkufa Sexysheep Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Vestuvių Karnavalas Įžymybių Blakstienų Pratęsti Ne Žiaurumas Netikrą LashesE14 Winkufa Sexysheep Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Vestuvių Karnavalas Įžymybių Blakstienų Pratęsti Ne Žiaurumas Netikrą LashesE14 Winkufa Sexysheep Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Vestuvių Karnavalas Įžymybių Blakstienų Pratęsti Ne Žiaurumas Netikrą LashesE14 Winkufa Sexysheep Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Vestuvių Karnavalas Įžymybių Blakstienų Pratęsti Ne Žiaurumas Netikrą LashesE14

Winkufa Sexysheep Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Vestuvių Karnavalas Įžymybių Blakstienų Pratęsti Ne Žiaurumas Netikrą LashesE14

€4.12
Yra sandėlyje
s114759

Žymos: rinkinys mink blakstienas, ib mink blakstienas, daug mink blakstienas, audinės blakstienų, veeso mink blakstienas, luna mink blakstienas, 3d blakstienų, lili mink blakstienas, blakstienų daug, blakstienų false.

  • Netikrų Blakstienų Stilius: Persipintos
    False Eyelashe Ilgis: 21mm
    Gamybos Procesas: Rankų Darbo
    Modelio Numeris: E/Q modeliai
    Prekės Pavadinimas: winkufa
    Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Juostelės Blakstienas
    21mm blakstienas: Taip
    Netikrų Blakstienų Grupė: Juodos Medvilnės Juosta
    E14 audinės blakstienos: Taip
    False Eyelashe Tipas: Pilnas Blakstienų Juostelės
    Elemento Tipas: Netikrų Blakstienų
    Kilmės: KN(Kilmės)
    dydis: BOX~6.8*7*1.5mm
    Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
    Netikrų Blakstienų Medžiaga: Žmonių Plaukų
    Kiekis: 25 stilius

    Kinija blakstienų brand factory tiesioginio pardavimo

    Kinija blakstienų gamyklos, tiesioginių pardavimų pasaulyje tiesioginio pardavimo pasaulyje, žaliavos mūsų produktas yra 100% grynas mink hainaut " fox plaukų.Po daugiau nei 10 procesai, produktas yra labai minkštas, purus, natūralus ir gyvas, ir gali būti dėvėti daug kartų.Visi modeliai yra prieinami ištekliai, darbo dienos Metu, jie gali būti pristatytas per 24 valandas.Po 72 valandų, klientai gali užklausą logistikos informacija oficialioje svetainėje.Jei jums reikia kitų pakavimo dėžės, prašome siųsti man laišką, pirmiausia, ir aš atsakyti iš karto pamatę pranešimą.

    3D Mink Blakstienos 6D Audinės Blakstienos

    Ilgis:16mm 17mm 18mm 19mm 20mm 21mm 22mm 25mm Blakstienas

    Modeliai:

    E01, E02 E03 E04 E05 E06 E07 E08 E09 E10 E11 E13 E14

    Q01 Q02 Q03 Q04 Q05 Q06 Q107 Q108 Q08 Q09 Q10 Q13

    Pristatymas

    Užsakymo suma yra daugiau kaip 18 JAV dolerių, nemokamai atnaujinti arba e-paštu nerimauti nemokamai standartinis pristatymas, daugiau, nei 200 JAV dolerių, naudojant DHL ar Fedex transportu.

    Atlygis

    Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome atsižvelgti į kelias aiškias nuotraukas ir siųsti juos man.Aš duosiu jums vertė už atlygį $5

    Q&A

    Kodėl verta rinktis pirkti mano parduotuvėje " produktai?

    Pirma, kokybė, mano produktai yra geriausias ir labiausiai stabili, ir kaina taip pat yra mažiausias.Nes mano produktai yra pagaminti savo fabrike, galiu geriau kontroliuoti kokybę ir išsaugoti platintojų uždirbti kainų skirtumas, kuris paprastai gali jums sutaupyti 10% ~ 35% išlaidų.Antra, galime pristatyti prekes greičiau.Paprastai, mes galime supakuoti produktus ir juos pristatyti į logistikos paslaugų teikėjas per 12 valandų nuo gavimo tvarka.

    1.Kaip ilgai užtruks pasiekti?

    Tada, kaip ilgai užtrunka transporto?

    Galite pasirinkti skirtingų Vežėjų "Laivybos metodai" nuorodą.Skirtingi Vežėjai turi atitinkamą numatomą pristatymo laiką.

    2.Mano pirkimo apsauga laiko bus daugiau,ką aš turėčiau daryti?

    Jei jūsų pirkinių apsaugos laikotarpis artėja prie pabaigos, palikite mums žinutę, mes jį pratęsti jūs,siekiant apsaugoti jūsų užsakymą.

    3.Ar jums tai lašas laivybos ir didmeninės?

    Taip,lašas kad jūs tiesiog įdėti savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo ir atkreipkite dėmesį, tai yra lašas kad mes galime sekti jį ir nepalikite bet apie mūsų prekės ženklo informacijos į sklypą.Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ir nemokamas express pristatymas.

    4.Jums padaryti užsakymą dėžės ir LOGOTIPO lipdukus?

    Žinoma, mes galime pritaikyti lauką ir LOGOTIPO lipdukus pagal jūsų reikalavimus.

    5.gal galite man atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo?

    Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo, jei norite.jūs galite susisiekti su mumis.

    Patarimai:

    Įvairių naudoja melagingą blakstienos

    ○ Nukopijuokite jį į pusę, naudojami klijuoti akis atgal, tinka mergaitėms su mažų ir apvalių akių, ir turėti poveikį prailginta akis!

    ○ Supjaustyti jį į mažą gabalėlį, už laiką, naudoti pora pincetu klijai, tai šaknis blakstienos, gamtos ir mielas!

    ○ Etape makiažas ir vykdymo (gali klijuoti 2-3 tuo pačiu metu), akis yra didelis ir storas!

    Techninės priežiūros metodas netikrų blakstienų

    ○ Jei vartojate jį iš dėžutės, paimkite jį pirštais kryptimi blakstienos; kai jūs jį pašalinti iš akių, paspaudę viduryje netikrų blakstienų ir traukite jį žemyn greitai.Nemėtykite du ar tris blakstienos.

    ○ Naudojamos netikrų blakstienų turėtų visiškai pašalinti klijai klijais, ir švariai, įdėti jį į dėžutę; būti atsargūs, ne klijuoti akių šešėliai, milteliai, tušas ir kt.dėl netikrų blakstienų, kitaip jis bus dėmių ir sugadinti netikrų blakstienų.

    ○ Kai valymo netikrų blakstienų, naudokite makiažo valiklis su iškrovimo akių makiažą valyti blakstienos.Švelniai paspauskite ir švarus melagingą blakstienos su medvilnės juostelę,pradedant nuo šaknų ir tada priekis.Veiksmas turi būti lengvas, kitaip ji negali būti perdirbamos.

    Kaip pašalinti blakstienos:

    ○ Švelniai pasiimti esmė blakstienos su nedideliu nagu, tada suimkite jį su savo ranka ir lėtai pakelkite jį.

    ○ Naudoti nykščio ir smiliaus galiuko, švelniai patraukite už melagingą blakstienos nuo vidinio akies kampo.Technika turėtų būti švelnus ir atsargus.Naudojamos netikrų blakstienų, pašalinkite klijų iš viršaus ir juos tvarkingai į dėžutę.Tokiu būdu, kreivė melagingą blakstienos gali būti išlaikoma pastovi daugkartinio naudojimo.Be to, būkite atsargūs, ne klijuoti akių šešėliai, milteliai, tušas ir kt.dėl netikrų blakstienų, kitaip jis bus dėmių ir sugadinti netikrų blakstienų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai