1set Vonios Lentyna iš Nerūdijančio Plieno No-Gręžimo Sienos, Sumontuoti Virtuvės Organizatorius Stovas Su Popieriaus Ritinio Laikiklis 1set Vonios Lentyna iš Nerūdijančio Plieno No-Gręžimo Sienos, Sumontuoti Virtuvės Organizatorius Stovas Su Popieriaus Ritinio Laikiklis 1set Vonios Lentyna iš Nerūdijančio Plieno No-Gręžimo Sienos, Sumontuoti Virtuvės Organizatorius Stovas Su Popieriaus Ritinio Laikiklis 1set Vonios Lentyna iš Nerūdijančio Plieno No-Gręžimo Sienos, Sumontuoti Virtuvės Organizatorius Stovas Su Popieriaus Ritinio Laikiklis 1set Vonios Lentyna iš Nerūdijančio Plieno No-Gręžimo Sienos, Sumontuoti Virtuvės Organizatorius Stovas Su Popieriaus Ritinio Laikiklis 1set Vonios Lentyna iš Nerūdijančio Plieno No-Gręžimo Sienos, Sumontuoti Virtuvės Organizatorius Stovas Su Popieriaus Ritinio Laikiklis

1set Vonios Lentyna iš Nerūdijančio Plieno No-Gręžimo Sienos, Sumontuoti Virtuvės Organizatorius Stovas Su Popieriaus Ritinio Laikiklis

€22.31 €15.17
Yra sandėlyje
s11593

Žymos: dušo stovas, vonios lentyna iš nerūdijančio plieno, savininkas šampūnas, virtuvės sienos lentynos, lentyna dušo, lipnios vonios lentyna, jokių gręžimo šelfe, virtuvės stovas iš nerūdijančio plieno, kampe lentynos, dušo, lentyna tualetas.

  • Montuojamas: kampas
    Pakopų skaičius: Dual Pakopa
    Lentyna Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
    Modelio Numeris: 1576757
    Savininkas Paviršiaus Apdaila: Nerūdijančio Plieno
    Įdiegti Stilius: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis

    Savybės:

    Prie SIENOS tvirtinamas STOVAS - Tai palangė montuojama ant sienos gali visiškai pasinaudoti sienelės pasiūlyti papildomą kambarį, laikymo ir išlaikyti savo namų švarus.Sukurta su nuimamu lazdele valdos popieriaus ritinį.

    TVIRTAS, MEDŽIAGA - Pagaminti su aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, sunkiųjų, anti-rust, patvarus ir turi gera nešantis.Suapvalintas kampas saugus naudoti ir lengva valyti.

    PAPRASTAS MONTAVIMAS - Su klijais, kabliai, šis stovas gali būti lengvai montuojamas ant lygaus švaraus paviršiaus, pavyzdžiui sienos, stiklo, lentų, metalo ir daugiau, ne gręžti nereikia.

    HOLLOW-OUT STRUKTŪRA - Žmogiškas hollow-out tinklelio konstrukcija leidžia greitai vandens drenažas ir gera oro ventiliacija, sandėliavimo lentynos, nebus tamsintas.

    PLATUS TAIKYMAS - Idealiai tinka saugoti popieriaus ritinį, šampūnas, kūno prausiklis, virtuvė sezonų ir kt.Tinka virtuvė, tualetas, vonia ir t. t.

    Specifikacija:

    Būklė: 100% Visiškai Naujas

    Prekės Pavadinimas: Prie Sienos Tvirtinamas Stovas

    Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

    Spalva: Sidabrinė

    Gaminio Dydis: 32x11x15cm / 12.6x4.3x6"

    Pastaba:

    Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

    Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

    Komplektą Sudaro:

    1 x prie Sienos tvirtinamas Stovas

    1 x Lipnios Kabliukų

    1 x Veržliaraktis

    1 x Šešiakampis Raktas

    Pakavimo sąrašas

    Komplektą Sudaro:

    1 x prie Sienos tvirtinamas Stovas

    1 x Lipnios Kabliukų

    1 x Veržliaraktis

    1 x Šešiakampis Raktas

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai