Stebėjimo apatinis trikotažas Moterims Seksualus Nematomas Liemenėlės Seksualus Push Up Liemenėlė su Paminkštinimu Uždarymo Belaidžio Bralette apatinis Trikotažas Bandeau Viršų Priekiniai V1J3 Stebėjimo apatinis trikotažas Moterims Seksualus Nematomas Liemenėlės Seksualus Push Up Liemenėlė su Paminkštinimu Uždarymo Belaidžio Bralette apatinis Trikotažas Bandeau Viršų Priekiniai V1J3 Stebėjimo apatinis trikotažas Moterims Seksualus Nematomas Liemenėlės Seksualus Push Up Liemenėlė su Paminkštinimu Uždarymo Belaidžio Bralette apatinis Trikotažas Bandeau Viršų Priekiniai V1J3 Stebėjimo apatinis trikotažas Moterims Seksualus Nematomas Liemenėlės Seksualus Push Up Liemenėlė su Paminkštinimu Uždarymo Belaidžio Bralette apatinis Trikotažas Bandeau Viršų Priekiniai V1J3 Stebėjimo apatinis trikotažas Moterims Seksualus Nematomas Liemenėlės Seksualus Push Up Liemenėlė su Paminkštinimu Uždarymo Belaidžio Bralette apatinis Trikotažas Bandeau Viršų Priekiniai V1J3 Stebėjimo apatinis trikotažas Moterims Seksualus Nematomas Liemenėlės Seksualus Push Up Liemenėlė su Paminkštinimu Uždarymo Belaidžio Bralette apatinis Trikotažas Bandeau Viršų Priekiniai V1J3

Stebėjimo apatinis trikotažas Moterims Seksualus Nematomas Liemenėlės Seksualus Push Up Liemenėlė su Paminkštinimu Uždarymo Belaidžio Bralette apatinis Trikotažas Bandeau Viršų Priekiniai V1J3

€2.67 €1.84
Yra sandėlyje
s11634

Žymos: šilko brallette, sexy liemenėlė su sekso, liemenėlė stebėjimo, liemenėlė moterų kulka, Stebėjimo, nemokamai bud liemenėlė, paramos apatinis trikotažas moterims, 44 f liemenėlė dydis, liemenėlė latekso, arabų šokių mergaitė.

  • Taurės Formos: Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Nailonas
    Paramos Tipas: Vielos Nemokamai
    Modelio Tipas: Kratinys
    Apdaila: Nėra
    Nepadori Nuotrauka: No
    Liemenėlė Stilius: Besiūliai
    Uždaryti Tipas: Atgal Uždarymo
    Juostos Tipas: Stebėjimo
    Stilius: kasdien
    Seksualinio Pobūdžio: No

    aprašymas:

    Medžiaga: Nailonas

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Dydis: 32,34,36,38

    Pareigos: formavimas, rinkimas, kvėpuojantis, kėlimo, skulptūrų, besiūlės, reguliuojamas, patogus, šalia uždaryti

    Taurės forma: 3/4 puodelio

    Parama tipas: belaidis

    Juostos tipas: nuimamas dvigubas diržas per petį

    Uždaryti tipas: trys kabliukai

    stilius: Atsitiktinis

    Proga: Kasdien

    ypatybė:

    1. Stebėjimo kabrioletas, push-up t-shirt liemenėlė

    2. Išlaikyti, remti vientiso kontūrų puodelis, plieno žiedas, puikus padidinti savo figūra.

    3. Į nuimamas peties dirželis leidžia jums konvertuoti šio patogi liemenėlė į tradicinių stebėjimo, backless, trapumą ir vieną petį stiliaus.

    4. Rinkti pamušalas putos gali padidinti komfortą, saugumą, apsaugą, sugriežtinti ir rekomenduoju krūtinės, ir forma aiškiai skilimo.

    5. Abiejų pusių ir atgal yra pagaminti iš superfine skaidulų, kurios yra elastingos ir draugiškas odai; 3 eilių ir 3 eilučių kablys ir akių dirželio sagtis yra geriausias jums.

    6. Patenkinti jūsų poreikius skirtingose ypatingoms progoms, tokioms kaip vestuvės, kostiumai ir kokteilių vakarėliams.Ji tikrai bus jūsų mėgstamiausia dieną ir vakare liemenėlė.

    Biržos Prekių Indeksas:

    Storis: Vidutinis

    Ruožas/lankstumas: šiek tiek elastingas

    Minkštas: Vidutinė

    Skalbimo instrukcijos: plauti rankomis

    pastaba

    1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir spalvos faktinių elementų, gali būti šiek tiek skiriasi nuo šių vaizdų.

    2. Prašome ignoruoti etiketės dydis pridedamas prie audinio.Dydis etiketėje kartais gali būti didesnės už mūsų aprašymas dydžio, paprastai Kinijos dydis yra mažesnis nei Amerikiečių ir Europiečių.Todėl prašome leisti 1-3CM būti kitaip, nes rankinis matavimas.

    Pakuotė:

    1 vnt liemenėlė

    sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai