Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai

Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai

€2.46 €1.72
Yra sandėlyje
s117041

Žymos: "renault duster", ventiliatoriaus dulkių, šepetys automobiliui plauti, dc hub variklis, teptuku automobilį, automobilių plovimo, kia sportage 2017 paieška, śmietniczka, oro duster", oro duster kompiuterių.

  • Elemento Tipas: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
    Automobilių Reikmenys: Už "Infiniti" Už "Hyundai" Už "Mitsubishi" Už "Chevrolet" Už Dicia/Buick
    Elemento Ilgio: 16.5cm
    Prekės Svoris: 0.03kg
    Medžiagos Tipas: Mikropluošto+ PP + PE
    Elemento Aukštis: 2.5cm
    Daugiafunkcį: Automobilių oro kondicionavimo outle
    automobilių plovykla: Volkswagen VW Toyota Mercedes Benz, Audi, Už Alfa
    Medžiaga: Superfine pluošto / PP / nailonas
    Naudoti: Motociklo Auto
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Kategorijos: Automobilių Plovimo Šepetys
    Automobilių Valymo Šepetys: Už Skoda Dėl " KIA "Honda" Ford "Už Suzuki" Fiat " Dėl Mazda
    Elemento Plotis: 4cm
    Švarus Įrankiai: Už "Nissan Opel Už Dodge Jeep Chery Už "VOLVO" Lifa
    Prekės Pavadinimas: LUCKZHE
    Prekės Skersmuo: 0.1inch
    Specialios Funkcijos: Automobilių Valymo Šepetys
    Automobilių Plovimo Mikropluošto: Už "Lada" Už "Peugeot" Už vietą Citroen Už "Acura" Už "Renault"

    Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Aksesuarai Švariu Teptuku Aprašymas:

    Medžiaga: Mikrofibros , pp, nailonas.

    Spalva: Žalia+Balta.

    Dydis:L*W 16.5*4cm/6.5x1.6", ilgį plaukų 3.3 cm/1.3".

    Naudojimas: Automobilių Oro Angos, Prietaisų Skydelis, Siūlės, Langų-Žaliuzės, Klaviatūra ir pan.Savybės: Trijų dalių teptuku skydelio dizainas, plovimo daugiau švaresnis.

    Valymo šluostės ir šluotų galva, gali būti nuimamas, lengvai valomas.

    Pagamintas iš ABS medžiagos, patvarus ir aplinkos apsaugos.

    Plastikinė rankena turi geras elastingumas, patogu naudoti.

    Geriausia palengvinti naštą namų ruošos darbus.

    Pastaba:

    Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    Prašome leisti 1-5mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Paketas Apima:

    1pc x Valymo Šepetėlis .

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1)LAIVYBOS VISAME PASAULYJE.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4)vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6)Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1)Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

    2)Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti,ir savo telefono numerį.

    3)Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.

    4)Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

    1)12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2)Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Sportobirza.lt!

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus Mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis.

    PRIEŠ jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Automobilių Plovimo Mikropluošto Automobilių Valymo Šepetys Oro sąlygos Švaresnis Kompiuterį Švarų Įrankiai, Žaliuzės Duster Automobilių Priežiūra, Automobilių Priedai

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai