5D 5D 5D 5D 5D 5D

5D "PASIDARYK pats" aikštėje apvalus Deimantas Tapybos Grožis ir dragon Kryželiu Diamond Siuvinėjimo Modelio kalnų krištolas Namų Dekoro J0411

€8.93 €4.82
Yra sandėlyje
s1178

Žymos: disney dygsnio, kryželiu, loki stebuklas, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, Diamond Siuvinėjimo Pardavimas, diamond dažai, diamond ziajać, kryželiu rinkinys mergaitė, groot guardian " galaxy.

  • Modelio Tipas: PORTRETAS
    Rėmas: No
    Išorinės Pakuotės: Spalvos Dėžutė
    Forma: Vieną
    Stilius: Europos ir Amerikos Stiliaus
    Rombo Formos: Aikštė
    Įklijavimo Srityje: Pilnas
    Prekės Pavadinimas: JKEKEYANG
    Medžiaga: Derva
    Naudoti: Paveikslai
    Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
    Spalvų skaičius: 30-45

    Mes galime užsakymą bet kokio dydžio jums, ir mes galime padaryti pasirinktinius nuotraukų spaudinius, taip pat, jums tiesiog reikia atsiųsti mums didelės raiškos nuotrauką.

    Bazė:Importuojamų Aliejus, Drobė su Aiškiais Simboliais.

    01. Atidaryti savo sklypo, patikrinkite, ar vaistinėlės, ar visos dalys yra visiškai sukomplektuota, ar ne. 02. Patikrinkite, ar dervos deimantų spalvų ir atitinkamos spalvos kodas, užtikrinti, kad visi deimantai kodas yra kodas, yra baigta.užbaigti. 03. Atidaryti nedidelę dalį lipnios juostos, atkreipti dėmesį, kad išlaikyti dulkių out. 04. Pasirinkite simbolį (simbolis), rasti atitinkamą deimantų ir įdėti jį į gręžimo plokštelė. 05. Naudokite šį įrankį norėdami pasiimti atitinkamą diamond " švelniai, tada įdėti jį į atitinkamą poziciją modelio numerį 06. Pakartokite ankstesnius veiksmus, kol baigsite visą vaizdą. 07. Bendras turėtų būti užguitas ir tvarkinga, neturi jokių įtrūkimų.Jūs galite įdėti knyga apie priekiniai diamond piešimo, su rankų paspaudimų ant knygos. 08. Valcavimo produktų ir susiduria su iš priekio par, supakuota su mūsų cilindras paketą, siekiant apsaugoti jį be nulio. 09. Nufotografuoti, į jūsų vietos rėmo rinkoje,naudokite savo parankinius įrėminti kadrą ji. 10. Atiduoti gatavo produkto kambaryje, ir mėgautis savo šedevrą. 11. Jei jums patinka mūsų gaminiai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl, mes gražus nuolaidos senais draugais.

    Forma:447 DMC spalvų,kiekvienas deimantų dydis yra 2.5x2.5mm

  • Atsiliepimai (4)

    • Scarykidsscaringkids

      magnifique

    • Jeremyalex1997

      Received in good condition and timely delivery.

    • Zhilyakovahir

      Many thanks received it very quickly. Beautiful picture. Great seller

    • Kontakty4444

      Super fast shipping!! Thank you!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai