Keramikos Sviestas Medinė Dėžutė Su Dangčiu Ir Peilis Keramikos Sandarų Indelį Su Silikono Žiedas Maisto Konteineryje Sviesto Saugojimo Crisper Keramikos Sviestas Medinė Dėžutė Su Dangčiu Ir Peilis Keramikos Sandarų Indelį Su Silikono Žiedas Maisto Konteineryje Sviesto Saugojimo Crisper Keramikos Sviestas Medinė Dėžutė Su Dangčiu Ir Peilis Keramikos Sandarų Indelį Su Silikono Žiedas Maisto Konteineryje Sviesto Saugojimo Crisper Keramikos Sviestas Medinė Dėžutė Su Dangčiu Ir Peilis Keramikos Sandarų Indelį Su Silikono Žiedas Maisto Konteineryje Sviesto Saugojimo Crisper Keramikos Sviestas Medinė Dėžutė Su Dangčiu Ir Peilis Keramikos Sandarų Indelį Su Silikono Žiedas Maisto Konteineryje Sviesto Saugojimo Crisper Keramikos Sviestas Medinė Dėžutė Su Dangčiu Ir Peilis Keramikos Sandarų Indelį Su Silikono Žiedas Maisto Konteineryje Sviesto Saugojimo Crisper

Keramikos Sviestas Medinė Dėžutė Su Dangčiu Ir Peilis Keramikos Sandarų Indelį Su Silikono Žiedas Maisto Konteineryje Sviesto Saugojimo Crisper

€20.30 €14.62
Yra sandėlyje
s119602

Žymos: m109r priekinio stiklo, mod silicio žiedas, lauke silicio, sviesto dubuo su dangteliu, 18mm odinis dirželis, lauke sviesto, keraminės plytelės dėžutę, bambuko prieskonių, keramikos stiklainį dangteliu, sviestas turėtojas.

  • sviestas įvorė: sviestas įvorė saugojimas
    Prekės Pavadinimas: Hokerbat
    sūrio plokštė: sūrio serverio saugojimas
    sviesto saugojimas: Crisper
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Keramikos
    Formos: Rectangle
    Modelis: Kietas
    Keramikos Sviestas Dėžutę: Maisto Konteinerį
    sviestas plokštė: sūrio saugojimo plokštė
    sviestas skardos bako langelis: Sviestas Dėžutę

    Savybės:

    Saugus ir maisto klasės medžiaga.Sviestas talpykla yra pagaminta iš sveikų keramikos, dangtis pagaminti iš ąžuolo, sviestas peilis pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno.Visos medžiagos yra saugios, sveikos ir maisto kokybės.

    Gerai hermetizuoja.Su ąžuolo danga ir silikono sandarinimo žiedą, ji atskiria orą ir išlaiko sviesto švieži.Sviesto lėkštė yra puikus laikyti šaldytuve be kvapo kitų maisto produktų.

    Lengva valyti.Sviestą keptuvėje priima viršų ir giliai dizainas, sviestas įpratęs laikytis dangtelio viršuje.Sandariklio žiedas yra lengva išardyti ir valyti.Keramikos indų, taros ir silikono žiedas gali būti plaunami indaplovėje, dangtelis netinka indaplovėms.

    Daugiafunkcinis.Ne tik jis, gali būti, konteineris už sviestą, bet taip pat labai gera virtuvė konteinerių, tinka druska , cukrus, prieskoniai, prieskoninės žolės, prieskoniai ir kt.

    Taikymo programas.Šis sviestas konteineris yra paprasta, bet elegantiška išvaizda, kuri puikiai dera su jūsų virtuvės countertop ar stalo.Būtų įdomu daiktas jūsų namuose, restorane, viešbutyje ir pan.

    Techniniai duomenys:

    - Sviestas dėžutė pagaminta iš keramikos, higienos ir plauti, atsparus vandeniui.

    - Porceliano sviestas patiekalas yra pilnai grūdintas, todėl, kad keramikos sviestas patiekalas nebus įtrūkimai ar žalą, esant skirtingoms temperatūroms.

    - Medienos dangtis gali būti naudojamas kaip lenta, ir būti išlaikyti sviestas viduje vėsioje ir gaivus per atostogas miltų arba pratęsti švediškas stalas valgio.

    - Sviesto lauke gali padėti žmonėms pašalinti problemų tvarkymas neplautas įpakavimo.

    - Jis gali išvengti ištekėti sviesto ant stalo, rekomenduoju visiems sviestas mėgėjams ir šeimoms, naudojimui.

    Tipas: Sviestas Bakas

    Medžiaga: Keramika/Mediena/Nerūdijančio Plieno

    Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

    Tipas: raide

    Talpa:500ml

    Dydis:16.5*10*7.5 cm

    Pakuotė:

    1*sviestas dėžutę

    1*peilis

    1*Dangtis

    Pastaba:

    - Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

    - Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, šiek tiek spalvų skirtumas yra neišvengiamas.Ačiū už jūsų supratimą.

    Pakavimo sąrašas

    Pakuotė:

    1*sviestas dėžutę

    1*peilis

    1*Dangtis

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai