Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina

Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina

€38.26 €20.66
Yra sandėlyje
s1197

Žymos: didelis kačių lovos, suknelė kabyklos stovo, kačių žaislas, paprastas kačių narvas, katė žaislas, katės kabinti lova, šuo namuose, lova katė, katė lentynos, šuo.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Yra Protingas Prietaisas: No
    Funkcija: Kvėpuojantis
    Medžiaga: Mediena

    Rankomis Austi Kabantys Krepšelį Medvilnės Augintinio Guolį Katė, Šuo Hamakas Sriegis Žaislas Sūpynės Bohemijos Sienos Kabo Macrame Sūpynės Lova Su Motina

    Savybės

    100% nauja!

    Pagamintas iš rankomis austus medvilnės virvė ir medienai klijuoti.Pasirinktos tvirtos medvilnės virvės medžiaga, tvirtas ir patvarus, važiuoklės, turi geležies rėmas, kuris yra labiau stabili!

    Tai pet kabinti sūpynės hamakas yra tinkama katėms, pailsėti, patogiai ir bekvapis.Apvalios formos suteikia kačių, kurie mėgsta susirangyti saugumo jausmą, taip pat suteikia stilingą kambarį katėms atidėjimo ar gerai pailsėti.

    Tai lengva įdiegti, lengva išmontuoti.Tinka vidaus ir lauko montavimo, ir taip pat gali būti naudojamas kaip apdailos sodai, terasos ir šalys.

    Jis gali būti gali būti naudojamas kaip katė lova, tinka kreivė katė stuburo padarys katės jaučiasi patogiau, kai miega.Taip pat gali būti naudojamas kaip katės " žaidimas žaislas atitinka katės pramogų poreikius.

    Tas hamakas yra puiki dovana kačių mylėtojai, su dviem kačių kilimėliai, kuris gali būti naudojamas vasarą ir žiemą.

    Specifikacijos

    Stilius: Čekija

    Spalva: Smėlio

    Medžiaga:

    Sūpynės Lova: Medvilnės virvė ir medienos

    Katė Motina: Pliušas, kukurūzų šiaudų audiniai

    Dizainas: Kutas dizaino rankų

    Matmenys(W*H): Apie 40cm*80cm/sudarė 15,75*31.51 colių

    Tinka: Kilimėlis, skersmuo apie 35-40cm

    Keliamoji: Apie 30kg

    Dėmesio

    Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

    Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

    Pakuotė

    1 x Kabinti Krepšelio

    Arba 1/2 x Katė Kilimėlis

  • Atsiliepimai (2)

    • Vikusik 2105

      Pretty but cats won't go up

    • Sasunchikbabolov

      I love it. It's nice, well finished and the shipment was fast. If the cat doesn't like you can put plants and it looks beautiful.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai