Šalmo Lipdukas Šalmo Lipdukas Šalmo Lipdukas Šalmo Lipdukas Šalmo Lipdukas Šalmo Lipdukas

Šalmo Lipdukas "Pasidaryk Pats" Papuošti Automobilį Optikos Ir Lipdukai Lipni Už Motociklą Blogio Dantų Automobilių Lipdukas

€0.93 €0.61
Yra sandėlyje
s119926

Žymos: ktm motociklu lipdukai, nardymo šalmas, klijai dantų, vinilo už šalmas, decal šalmas, motorcycl, lipdukas šalmo, nagai dantys lipdukai, automobilio lipdukas, gėjų lipdukas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipo Lipduku: Kūrybos Lipdukai
    Lipdukas Rodymas: Bet Visą Kūną.
    Tipas: Klijai Lipdukas, Šalmo Lipdukas
    Medžiagos Tipas: Plastikiniai
    Kategorijos: Lipdukai
    Elemento Tipas: Lipdukai
    Pakuotė: Ne Supakuoti
    Modelis: OEM
    Modelio Pavadinimas: automobilių lipdukas

    Produkto Savybės 100% visiškai naujas ir geros kokybės, universalus įmontuoti visų transporto priemonių Papuošti savo automobilį, asmeninį automobilį, lipdukas, kuris padarė personlized išvaizdą jūsų automobilio Automobilio lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių, taip, jis nėra prarastas bent metus Lengva įdiegti, tiesiog nulupkite ir įklijuokite Jie nebus sunaikinti, spalva ar paviršiaus ji klijavo ant medžiagos,vandeniui,saulės, ne išnyks Puikus supjaustyti,kiekvienas yra meno kūrinys Produkto Aprašymas Medžiaga:Aukštos kokybės PET Spalva:Kaip nuotraukose dydis : S Ilgis 15CM M Ilgis 20CM Paketą Įeina: 1 Vnt Šalmo Lipdukas Montavimo Instrukcija: 1.Atskirtas nuo visų ar dalies pabaigoje,nustatyti, gera vieta,yra nustatoma viršutinė dalis,iš viršaus į apačią pasta ant kūno. 2.Naudoti plastiko grandiklis arba banko kortele ir atgal, grandymo,štampavimo bus visiškai oro. 3. natūralus oro sausas 30 minučių,galiausiai pašalinti perkėlimo plėvele.Pastabos: *Niekada nedėkite šalmas pagal karšta saulė per 48 valandas po įrenginio! *Dėl fizinio matavimo, gali būti klaida 1-2 cm, prašome suprasti. *Spalva skirtumas gali skirtis priklausomai nuo monitoriaus. *Mes suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas. *Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti ir mes padės išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau. *Labai ačiū.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai