100vnt Vienkartiniai Popsicle Formų Kremas 100vnt Vienkartiniai Popsicle Formų Kremas 100vnt Vienkartiniai Popsicle Formų Kremas 100vnt Vienkartiniai Popsicle Formų Kremas 100vnt Vienkartiniai Popsicle Formų Kremas 100vnt Vienkartiniai Popsicle Formų Kremas

100vnt Vienkartiniai Popsicle Formų Kremas "PASIDARYK pats" apsišaukęs Šaldiklio Maišelį "PASIDARYK pats" Jogurtas Vasaros Gėrimai, Virtuvės Įrankį, Nustatykite Piltuvėlį

€7.75 €6.58
Yra sandėlyje
s120001

Žymos: yzf 250 plastiko, rinkinys, 2004 m..

  • Funkcija: Eco-Friendly
    Modelio Numeris: Apsišaukęs krepšys
    Tipas: Ledų Įrankiai
    Medžiaga: Plastikiniai
    Sertifikavimo: CIQ
    Ledų Įrankiai Tipas: Ledų Kūrėjai

    Parametras:

    1. Disponuojamos pelėsių maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, ekologiška ir netoksiškas ir gali būti naudojamas su savimi.

    2. Vieną kartą popsicle maišelis gali būti užplombuoti užtrauktukas.Tai gali būti sandarios, be sandarinimo mašina.Jis gali būti uždarytas su paprasta operacija, ir apsaugo nuo išsiliejimo.Nesvarbu, kur jūs einate, jūs galite mėgautis sveiką namų užkandis popsicle.

    3."PASIDARYK pats" LEDO PASIRODO: - Nuostabu "PASIDARYK pats" ledo pasirodo, užkandžiai, ledai saldainiai, jogurto lazdelės, sultis, vaisių kokteilius ir daržovių pasirodo ar kitų įšaldyti pasirodo.Leidžia jums mėgautis atvėsti vasaros.

    4.PARUOŠKITE SVEIKŲ SKANĖSTŲ: Padaryti savo popsicles, gimtadienio, baseinas getaways ir BBQ susibūrimai, turistinės išvykos, kelionės laivu keliones, piknikus, paplūdimys poilsis, ir daugiau.Parengti labiausiai skanūs ir sveikiausių užkandžių savo mažus vaikus, pradedant nuo šiandien.

    5. Vieną kartą popsicle maišelį, jūs galite DIY įvairių skonių popsicle pagal savo pomėgius.Jūs galite pridėti įvairių vaisių, daržovių, saldumynų, ir t. t., įvairių šalių ir tėvų ir vaikų veiklos, manau, kad jūs ir jūsų šeima, draugai, vaikai, patenka į meilės su mūsų produktais.

    Sąrašas:

    Apsišaukęs krepšys*100

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai