Automatinis Laido Striptizo universali Priemonė Užspaudimo Įrankis Kabelių Įrankis Wire Stripper Rūdžių Valiklis Vielos Išardymą ir Pjovimo Įrankis Automatinis Laido Striptizo universali Priemonė Užspaudimo Įrankis Kabelių Įrankis Wire Stripper Rūdžių Valiklis Vielos Išardymą ir Pjovimo Įrankis Automatinis Laido Striptizo universali Priemonė Užspaudimo Įrankis Kabelių Įrankis Wire Stripper Rūdžių Valiklis Vielos Išardymą ir Pjovimo Įrankis Automatinis Laido Striptizo universali Priemonė Užspaudimo Įrankis Kabelių Įrankis Wire Stripper Rūdžių Valiklis Vielos Išardymą ir Pjovimo Įrankis Automatinis Laido Striptizo universali Priemonė Užspaudimo Įrankis Kabelių Įrankis Wire Stripper Rūdžių Valiklis Vielos Išardymą ir Pjovimo Įrankis Automatinis Laido Striptizo universali Priemonė Užspaudimo Įrankis Kabelių Įrankis Wire Stripper Rūdžių Valiklis Vielos Išardymą ir Pjovimo Įrankis

Automatinis Laido Striptizo universali Priemonė Užspaudimo Įrankis Kabelių Įrankis Wire Stripper Rūdžių Valiklis Vielos Išardymą ir Pjovimo Įrankis

€3.36 €1.52
Yra sandėlyje
s120155

Žymos: xrm permanentinis makiažas fabrikas.

  • Modelio Numeris: wire stripper
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Plastikiniai
    Sertifikavimo: CE
    Tipas: Kita

    Ypatybė:

    *1. V vieta gali būti koreguojamas reikia vielos skersmuo specifikacija.

    *2. Pasukite pagal laikrodžio rodyklę nuo 3 iki 6 kartų, ir antklodė gali būti atskirtas vienu metu, o pagrindinės linijos dalis.

    *3. Atliekų tvarkymo gylis gali būti koreguojamos, atsižvelgiant į skirtingus vielos skersmuo

    *4. Tikslas: statyboje, statybos darbuotojai paprastai naudoti peilį sumažinti -5, -7, apipinti ju laidu.Greitis yra lėtas, o kabelio ilgis atėmė suprasti nėra lengva.Kabelis gali būti atimtas iš karto su šia viela lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio.

    *5. Įranga: išpardavimas peiliu gali juostelės -5, -7, apipinti ju kabeliai, yra 2 pjaunamosios vidų, vieną juostelės išorinis apvalkalas ir putų atskleisti pagrindinius laidus, ir kiti intarpai išorinis apvalkalas atskleisti pintas ju.Dydis laido gyslos gali būti valdomas automatiškai.A šešiakampis raktas pridedamas prie reguliuoti gylis disko.

    *6. Operacija: Suderinti laido galą ir atėmė pabaigos, valikliai, pasukite jį pagal laikrodžio rodyklę keletą kartų, ir tada imti kabelis.Kai lengvuosius -7 kabelis, jums reikia reguliuoti ašmenų gylis su įtraukti vidiniu šešiakampiu raktu.

    *7. Taikoma: -4, -5, -6, -7.

    Pastaba:

    Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas nuo 1-3mm.

    Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.dėkojame už supratimą.

    Pakuotės iIncludes:

    1 * Wire stripper

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai