Mezgimo Virbalai Maišelį Nešiojamų Didelės Talpos, Sandėliavimo Organizatorius Mezgimo komplektas, dėžutė laikymui maišelis Mezgimo Virbalai Maišelį Nešiojamų Didelės Talpos, Sandėliavimo Organizatorius Mezgimo komplektas, dėžutė laikymui maišelis Mezgimo Virbalai Maišelį Nešiojamų Didelės Talpos, Sandėliavimo Organizatorius Mezgimo komplektas, dėžutė laikymui maišelis Mezgimo Virbalai Maišelį Nešiojamų Didelės Talpos, Sandėliavimo Organizatorius Mezgimo komplektas, dėžutė laikymui maišelis Mezgimo Virbalai Maišelį Nešiojamų Didelės Talpos, Sandėliavimo Organizatorius Mezgimo komplektas, dėžutė laikymui maišelis Mezgimo Virbalai Maišelį Nešiojamų Didelės Talpos, Sandėliavimo Organizatorius Mezgimo komplektas, dėžutė laikymui maišelis

Mezgimo Virbalai Maišelį Nešiojamų Didelės Talpos, Sandėliavimo Organizatorius Mezgimo komplektas, dėžutė laikymui maišelis "PASIDARYK pats" siuvimo dėžutės laikymo dėžutė

€6.81 €4.77
Yra sandėlyje
s120624

Žymos: siuvimo organizatorius, siuvimo organizatorius didelis, megzti levandų maišelis, 6206 guolis, sėdynės krepšys organizatorius, nėrimo dėklas, aukso siūlų, fringed megzti krepšys, mezgimo krepšys, dalys organizatorius siuvimo kambariai.

  • Rinkinys Tipas: No
    Laikymo Tipas: Siuvimo & Siuvinėjimas Įrankio Laikymui
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas Didmeninės: No
    Sandėliavimo Stilius: Sandėliavimo Rolls & Krepšiai
    Type3: Nėrimo krepšys
    Modelio Numeris: Mezgimo Virbalai Atveju
    Type2: Didelės talpos saugojimo krepšys
    type1: Mezgimo adatos laikymo maišelis

    Aprašymai:

    Matmenys: Mezgimo virbalai atveju dydis yra apie 15.5*2.5*40cm/6.10*0.98*15.75 į.Idealus dydis yra lengva nešiotis.Būtina turėti kelionės įrankius, atlikti maišelis mezgimo entuziastų, nėrimo pradedantiesiems arba patyrusiems knitters.

    Didelė Talpa: Specialiai sukurta mezgimo virbalai, jis turi pakankamai vietos saugoti savo tiesia bambuko/aliuminio viengubo ir dvigubo taško, mezgimo virbalai nustatyti, apskrito Mezgimo Virbalai, ergonomiškas puošybinės, aliuminio kabliukais, mezgimo reikmenys ir dar daugiau.

    Viskas Vienoje Vietoje: Viskas, ko jums kada nors reikės nėrimo yra įtraukta į šį all-in-one nėrimo komplektas!Gerai organizuota atveju.Akių kišenės savo mezgimo priedai, pavyzdžiui, žirklės, dygsnio žymeklis, juostos ir daugiau.Atvartas išvengti kabliuko krenta.

    Mados Dizainas: Mezgimo virbalai lizdus ir elastinės juostos laiko tarpsnių, kurie yra pakankamai erdvus, kad tilptų mezgimo adatos, dauguma puošybinės ir mezgimo priedai į rinką, pavyzdžiui, tiesiai bambuko/plastikiniai/dvigubo taško, mezgimo virbalai, gumos rankena ergonomiška puošybinės, aliuminio lydinio nėrimo adatos, bambuko rankena puošybinės, mezgimo reikmenys ir dar daugiau.

    Lengva Nešti: Mezgimo virbalai maišelis dizainas bus ne užima daug vietos, lengvai telpa į kuprinę ar rankinėje.Puikiai tinka kelionės ar nerti visur, pavyzdžiui, oro uostas, parkas, namuose ar darbe.Palaikyti tvarką, niekada prarasti viską dar kartą ir turėtų priemonių imtis bet kokių projektų.

    Universalus: puikus Kalėdų, gimtadienio dovana avid knitter, patyrę crocheter, adata darbuotojas, crafter.

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Mezgimo Adatos Maiše

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

    Mokėjimo būdai:

    Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

    Jūsų mokėjimas bus patikrintos Sportobirza.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

    Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Sportobirza.lt.

    Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

    Laivybos ir pakuotė:

    Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

    Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

    Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

    Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

    Siųsti ir grąžinimas:

    Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

    Atsiliepimai:

    Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, mums bus labai dėkingi

    Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai