Virtuvės Mėsos Balle Šaukštas Paspaudus Meatball Maker Ne Klijuoti Mėsos Maker Buitinių Mėsos Croquette Pelėsių Mėsos Šaukštu Fishball Šaukštas Virtuvės Mėsos Balle Šaukštas Paspaudus Meatball Maker Ne Klijuoti Mėsos Maker Buitinių Mėsos Croquette Pelėsių Mėsos Šaukštu Fishball Šaukštas Virtuvės Mėsos Balle Šaukštas Paspaudus Meatball Maker Ne Klijuoti Mėsos Maker Buitinių Mėsos Croquette Pelėsių Mėsos Šaukštu Fishball Šaukštas Virtuvės Mėsos Balle Šaukštas Paspaudus Meatball Maker Ne Klijuoti Mėsos Maker Buitinių Mėsos Croquette Pelėsių Mėsos Šaukštu Fishball Šaukštas Virtuvės Mėsos Balle Šaukštas Paspaudus Meatball Maker Ne Klijuoti Mėsos Maker Buitinių Mėsos Croquette Pelėsių Mėsos Šaukštu Fishball Šaukštas Virtuvės Mėsos Balle Šaukštas Paspaudus Meatball Maker Ne Klijuoti Mėsos Maker Buitinių Mėsos Croquette Pelėsių Mėsos Šaukštu Fishball Šaukštas

Virtuvės Mėsos Balle Šaukštas Paspaudus Meatball Maker Ne Klijuoti Mėsos Maker Buitinių Mėsos Croquette Pelėsių Mėsos Šaukštu Fishball Šaukštas

€5.17 €2.74
Yra sandėlyje
s120863

Žymos: plastikiniai mėsos kamuolys maker, žuvų puodą, mėsos šaukštu, mėsainiai shaper, šaukštas su skyle, pin urss, kamuolys mėsa, meatball shaper, foam mold, pelėsių suši.

  • Medžiaga: Metalo, Nerūdijančio Plieno
    Modelio Numeris: Virtuvės Mėsos Baller Šaukštas Non Stick Mėsos Kūrėjas Su Ilga Rankena
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Sertifikavimo: CE / ES
    Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas: Kita
    Funkcija: Įžuvinti
    Spalva: sidabrinė

    Funkcijos: 1. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Šios mėsos baller šaukštas yra pagaminti iš storos nerūdijančio plieno ir yra pagaminti iš vieno gabalo, paviršius smulkiai poliruoti ir maistas bus ne klijuoti į jį.Lengva valyti ir plauti indaplovėje.

    2. Lengva Naudoti: ovalo ištekėjimo anga dizainas yra geras, liejimo įtakos mėsos kukuliai, jums reikia tik tiesiog paspauskite meatball šaukštu ir sunkiai su nedideliu šaukšteliu gauti kukuliai vienodo dydžio.

    3. Žmogiškas Dizaino Rankena: unikalus U-pailgos formos rankena bus ne dėmė savo rankas, kurios gali sutaupyti jūsų laiko ir energijos.Hangable dizainas ir jūs galite pakabinti jį, siekiant sutaupyti vietos.

    4. Daugiafunkcis Šaukštas: Jūs galite naudoti mūsų mėsos baller žnyples, kad mėsos, žuvų kamuoliukus, ryžių kamuoliukus, daržovių kamuolius, ledų kamuoliukus, vaisių rutuliukai mašinos ir kt.

    5. Tinkamas Dydis: Priemones, apie 7.9*2,4 colių/20*6cm(kaip parodyta).Sveria apie 85g.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

    Spalva: Sidabrinė

    Dydis: apie 7.9*2.4 cm/20*6cm

    Grynasis svoris: apie 85g

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Meatball Šaukštas

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ksyxa 01mail Ry

      Product is what is published recently arrives, very fast dispatch

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai