Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius

Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius

€37.40 €26.18
Yra sandėlyje
s12176

Žymos: oro kondicionierius, webasto, 120v baterijos kroviklis, nešiojamų oro kondicionierius langą ac vienetas, oro aušintuvo kambarys, neckband gerbėjai, bladeless ventiliatorius 20 colių, didelis gerbėjas, oro aušintuvas mini, didelis oro kondicionierius usb, ranka ventiliatorius vyras.

  • Pavadinimas: kabo ant kaklo ventiliatorius
    Naudojimas: Namuose
    Technologijos: Neigiamų Jonų
    Maks. Galia: 20W
    Savybės: silent, AUŠINIMO, Ventiliatorius
    Galia (W): 5w
    Įrengimas: Dėžutė
    Maitinimo Šaltinis: USB
    Modelio Numeris: Ventiliatorius
    Kontroliuoti Režimas: Mechaninis Laikmatis Kontrolės
    Medžiaga: ABS, Plastikiniai
    Vėjo Tipas: Gamtos Vėjas
    Tipas: Aušinimo Tik, Avarinis Ventiliatorius
    Prašymas: 10㎡
    Laiko Funkcija: Ne Laikas
    Sertifikavimo: Nėra
    Ventiliatoriaus Greitis: penktoji Pavara
    Maks. Laiko Limitas: Ne Laikas
    Oro tiekimo režimas: Rotacinis Mentiniai
    Suspender Ilgis: Ne Suspender
    Nuotolinio Valdymo Funkcija: No
    Vandens trūkumas Power-off Apsauga: Taip
    Įtampa (V): 5V
    Atvirkštinio Sukasi Funkcija: No
    Rotacijos Būdu: Be Rotacijos
    Prekės Pavadinimas: Lopheus
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Laisvų rankų Kaklo Ventiliatorius,Mini Nešiojamos USB Portable 360°Aušinimo Tingus Neckband Kabinti Radiatorius Kelionės Sportas Ventiliatorius Oro Kondicionierius

    Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

    [Nešiojamų kaklo ventiliatorius] Nešiojamas mini oro kondicionierius su ventiliatoriumi, laisvos rankos, lengva naudoti patalpose ir lauke.Minkšta silikoninė medžiaga turi reguliuojamas lenkimo struktūrą, kuri suteikia patogų kaklo apsaugos ir gali būti koreguojama, atsižvelgiant į dydį, nepanaudotų kaklo apimtis.Jokių rūpesčių, labai patogus naudoti kasdien.

    [3 režimai reguliuojami]pirmasis būdas yra vėjas, antrasis yra mažo vėjo režimas, ir trečiosios yra didelis vėjo režimo.Siųsti 42.8°F aušinimas oru.

    [Ilgos darbo valandos] kaklo aušinimo ventiliatorius yra įrengta AI aušinimo chip, reguliuojamas ventiliatorius, paprastas eksploatavimas ir veiksmingas aušinimo. 2 * 1800mAh baterija gali dirbti nepertraukiamai 4-18H vidutiniškai (skirtingų įrankių, turi skirtingus baterija)

    [Sukasi dizainas]Šis oro kondicionieriaus aušinimo kaklo ventiliatorius leidžia lanksčiai koreguoti kryptį, rasti tinkamiausią kryptį.

    [Plačiai naudojami] Mūsų kaklo gerbėjų yra tinkamos įvairiai veiklai, pavyzdžiui, golfas, išvykos pėsčiomis, žvejyba, metro, dviračių kelionės, festivaliai, vykimo į darbą ir mokyklas.Tinka žmonėms nuo 10 iki 60 metų.Tai yra jūsų idealus pasirinkimas.

    Pavadinimas: kabo ant kaklo ventiliatorius

    Savybės: tylus, aušinimo ventiliatorius

    Maitinimo režimas: USB įkrovimas (pridėtas maitinimo laidas)

    Talpa: 3600mAh

    Įkrovimo laikas: 1.8 H

    Darbo laikas: 4-18H (skirtingas greitis, skirtingas darbo valandas)

    Vėjo greitis: 3 Greičių

    Nemokamai reguliavimas: 180° (kairėje ir dešinėje)

    Šaldymo: Taip

    Taikomas vietos: lauko, kelionės, sportas, šeimos, gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų, biuro, virtuvės, bendrabutyje, mokyklos, viešose vietose ir kt.

    Spalva: juoda

    Medžiaga: ABS

    Dydis: 18.2 x 20 x 6CM

    Pakuotės Turinys:

    1 x ventiliatorius

    1 x USB duomenų kabelis

    1 x Daugiakalbis vadovas(Kinų, anglų, Japonų)

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Mus

    Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

    1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

    2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

    Apie Mokėjimą

    Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Sportobirza.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

    Apie Siuntas

    1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

    2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

    3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

    4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

    Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Sportobirza.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

    Apie Atsiliepimą

    1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

    2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

    3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

    Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai