Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės

Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės

€3.28 €1.80
Yra sandėlyje
s121858

Žymos: dizainas sunglass, sunglass unisex, stiklo moteris, UV400, stiklo vyrai, polar sunglass, vyrai sunglass, bifocal sunglass, oley sunglass, karinės sunglass.

  • Prekės Pavadinimas: OLOEY
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Lytis: Unisex, VYRAI, Moteris

    Akiniai nuo saulės vyrams ir moterims, didelis markės dizaino akiniai nuo saulės moterims vairavimo polarizers lauko vairavimo akiniai nuo saulės

    Savybės:

    1. Pažangi pakeisti spalva: Mūsų spalvos-keičiasi objektyvo priima protingas spalvų kaitos veiksnys lęšiukas yra skaidrus, spalva yra vienoda, šviesos pralaidumas yra didelis, laukas yra aiškus, ir tai nėra lengva būti pavargęs.Jis gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.

    2. Paprasta ir atmosferos rėmo dizainas: Šio tipo akiniai yra pagaminti iš aukštos kokybės lydinio, kuris yra madinga ir madingas.

    3. Aukštos kokybės silikono nosies pagalvėlės: Jis gali geriau prisitaikyti prie skirtingų nosies rūšių, mažinti naštą, nosies ir nosies, ir tinka daugiau patogiai.

    Discription:

    Paprastas ir stilingas akiniai su aiškia vizija suteikti jums jausmas, tinka ir komfortą.

    Techniniai duomenys:

    Prekės numeris: B3043

    Akiniai struktūra: frame

    Ar poliarizuoti: taip

    Lęšių medžiaga: BLSK

    Rėmo medžiaga: metalo

    Spalva:juoda,pilka

    Dydis: 200*60*10mm

    Pakuotė:

    1 pora akiniai

    Prašome Pastabos:

    1.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    2.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva, kokios gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai