Odos dažų Vidurnakčio Mėlyna, specialiai naudojama tapybos odos sofos, rankinės, batai ir drabužiai ir t. t gerą poveikį,30ml Odos dažų Vidurnakčio Mėlyna, specialiai naudojama tapybos odos sofos, rankinės, batai ir drabužiai ir t. t gerą poveikį,30ml Odos dažų Vidurnakčio Mėlyna, specialiai naudojama tapybos odos sofos, rankinės, batai ir drabužiai ir t. t gerą poveikį,30ml Odos dažų Vidurnakčio Mėlyna, specialiai naudojama tapybos odos sofos, rankinės, batai ir drabužiai ir t. t gerą poveikį,30ml Odos dažų Vidurnakčio Mėlyna, specialiai naudojama tapybos odos sofos, rankinės, batai ir drabužiai ir t. t gerą poveikį,30ml

Odos dažų Vidurnakčio Mėlyna, specialiai naudojama tapybos odos sofos, rankinės, batai ir drabužiai ir t. t gerą poveikį,30ml

€6.74 €3.97
Yra sandėlyje
s122758

Žymos: žavesio emalį, dirbtinė zomša medžiaga, emalio pakabukas, anti uodai kostiumas, skinfood, matyti per, derva kaukolė, rankinės pakabukas, romantiški apatiniai, priedų rankinė.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: spalvinga dažų

    Įžanga:

    1.Tai naujas, aplinkai draugiškas odos dažai gali būti naudojami odos sofos, drabužiai, krepšiai ir batai.

    2.Tai yra 30ml už butelį, jis turi gerą poveikį odos.Mes turime daug spalvų rinktis ir mes pasirūpinsime, kad siunta per 1-3days.

    Apie siuntą:

    Mes pasirūpinsime, vežimas jums per 3 dienas.Ir Mes pakuotės elementus, gerai jums.Mes galime pasirūpinti greitai express, jūs taip pat, jei jums reikia.Įskaitant DHL, "FedEx", Ups, TNT, Aramex ir kt.

    Apie mokėjimą:

    Apie lėšų grąžinimą :

    Jei jūs patenkinti kai kurių problemų su užsakymu.Prašome leiskite mums žinoti.Mes susidoroti su savo problemą kuo greičiau.Ir Tegul jums yra patenkintas.

    Apie atsiliepimą:

    Jūsų nuomonė yra labai svarbu mums, prašau, duok man 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Jei jūs patenkinti kai kurių problemų, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes susidoroti su jį greičiau.Dėkojame už jūsų supratimą!

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai