Mielas Už AirTag Atveju Locator Mielas Animacinių filmų Šuo Silikono Atveju AirTags Padengti Tracker Šuo Locator Mielas Už AirTag Atveju Locator Mielas Animacinių filmų Šuo Silikono Atveju AirTags Padengti Tracker Šuo Locator Mielas Už AirTag Atveju Locator Mielas Animacinių filmų Šuo Silikono Atveju AirTags Padengti Tracker Šuo Locator Mielas Už AirTag Atveju Locator Mielas Animacinių filmų Šuo Silikono Atveju AirTags Padengti Tracker Šuo Locator Mielas Už AirTag Atveju Locator Mielas Animacinių filmų Šuo Silikono Atveju AirTags Padengti Tracker Šuo Locator

Mielas Už AirTag Atveju Locator Mielas Animacinių filmų Šuo Silikono Atveju AirTags Padengti Tracker Šuo Locator "Keychain"

€1.12 €0.88
Yra sandėlyje
s1231

Žymos: fitbit, popit, gru marškinėliai, nhl, sh, džiunglių šalis temos, airpod pro, airpod, fono tortas sutriuškinti, salonas ženklas.

  • Kalbos: lietuvių
    Byla: Oro Žymes Locator Tracker apsauginis dangtis
    Naudoti: Stebėjimo anti-lost įrenginio atveju
    Tipas: Atvejais
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Funkcija: Pranešimo Priminimas
    Prekės Pavadinimas: Jarsam
    Suderinamumas: ios
    Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų

    Aprašymas:

    100% Silikoninės medžiagos(produkto) yra tiesiog apsaugine danga, o ne prietaiso)

    Aprašymas:

    1.Apsauginis dangtelis yra įrengta keychain, jūs galite pakabinti jį ant automobilio raktus, mokyklos, krepšiai, vaikų mokyklos, krepšiai, šunų pavadėlio, vertybės ir pan.Lengvai keistis ir keisti vietą už AirTag prie dalykas, kurį jūs norite stebėti.

    2.už Airtags odos apsauga atveju yra nepriklausomai suprojektuoti ir lengva naudoti ir nešiotis.Pagrindinis žiedas uždarymo išlaiko byla baigta, užkirsti kelią už Airtags atveju, jei netyčia paslysti out.Pluoštas jį daugelis dalykų.

    3. Puikus Kokybės Medžiaga: Šis silikono atveju yra profesionaliai suprojektuoti Airtags, ir ji yra pagaminta iš patogios minkštos skystis

    silikono.

    4. Lengva Naudoti: išskirtinis dizainas, kad lengvai tilptų jūsų prietaisas ir lengvai atlikti.

    5. Patogiai & Patvarus: Pagamintas iš eco-friendly skystu silikonu, prakaitui, atsparus įbrėžimams ir skalbiasi.

    Pakavimo sąrašas:

    Silikono mova*1 Geležinis žiedas*1 (be įrangos)

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai