Mikrofono Stovas Sunkiųjų Mic Turėtojas Blue Yeti Laikiklis Su Pop Filtras Ir Vėjo Mic Putomis Padengti Pantografo Mikrofono Mikrofono Stovas Sunkiųjų Mic Turėtojas Blue Yeti Laikiklis Su Pop Filtras Ir Vėjo Mic Putomis Padengti Pantografo Mikrofono Mikrofono Stovas Sunkiųjų Mic Turėtojas Blue Yeti Laikiklis Su Pop Filtras Ir Vėjo Mic Putomis Padengti Pantografo Mikrofono Mikrofono Stovas Sunkiųjų Mic Turėtojas Blue Yeti Laikiklis Su Pop Filtras Ir Vėjo Mic Putomis Padengti Pantografo Mikrofono Mikrofono Stovas Sunkiųjų Mic Turėtojas Blue Yeti Laikiklis Su Pop Filtras Ir Vėjo Mic Putomis Padengti Pantografo Mikrofono Mikrofono Stovas Sunkiųjų Mic Turėtojas Blue Yeti Laikiklis Su Pop Filtras Ir Vėjo Mic Putomis Padengti Pantografo Mikrofono

Mikrofono Stovas Sunkiųjų Mic Turėtojas Blue Yeti Laikiklis Su Pop Filtras Ir Vėjo Mic Putomis Padengti Pantografo Mikrofono

€81.90 €41.77
Yra sandėlyje
s125473

Žymos: mic stand, monitoriaus laikiklis, lempos plazmos, skoda yeti, jojo videomicro, 5 pin mikrofonas, grupė mikrofonas, mėlyna snowbal, alctron kondensatoriaus mikrofonas, garmin nuvi ekranas.

  • Mikrofono Stovas Skirtas: blue yeti, Yeti Pro, Yeti " Nano, Mėlyna Putinas, Mėlyna Kibirkštis, Mėlyna Pasninko
    Modelio Numeris: GK-005 Mikrofono Stovas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Mikrofono Stovas Tinka: Audio-Technica AT2020USB+, bm 800, hyperx quadcast
    Max parama svoris: 3.5 lbs (1,6 kg)
    Spalva: juoda, balta
    Prekės Pavadinimas: GraKseby

    3/8" į 5/8" varžtas adapteris tinka Blue Yeti", "škoda Yeti Pro", "škoda Yeti x, Mėlyna Putinas ir" Blue Snowball iCE.Mėlyna Kibirkštis,Mėlyna Pasninko ir kitų mikrofonas. (Pastaba: mikrofonas nuotraukoje nėra įtrauktas )

    Mikrofono Stovas Tinka

    Audio-Technica AT2020, AT2020USB+, AT2035, ATR2500-USB ir ATR2100-USB, Fifine K669B & K669 , hyperx quadcast, BM 800.

    Reguliuojamas Rankos Už Skirtingas Darbo Vieta

    Pastaba: (Kadangi yra Built-in Pavasario laikiklis, yra spaudimas viduje), Jums reikia įdiegti mikrofonas ir smūgiams rėmas prieš jums gali veiksmingai reguliuoti Kampas.Jei nieko nėra pritvirtintas, laikiklis bus automatiškai pratęsti į viršų.

    Reguliuojamas Sunkiųjų Mikrofono Stovo

    1: sidabro pratęsimo lazdele gali būti pasukti 270° ir jungtis 5/8", kuri yra suderinama su daugeliu mikrofonai. 2: Dėl savo premium sunkiųjų plieno medžiagos, mikrofonas rankos yra lengva nustatyti, kurie galėtų būti tiesiog perkelti aukštyn ir žemyn 180° kampu, kad galėtų suteikti jums puikus kampas. 3: Įrengtas bazę, kuri gali būti pasukti 360 laipsnių, mikrofono stovas gali būti perkelta į visas kampas.

    Gali Būti, Kad Svoris Yra Trys Blue Yeti Mikrofonai

    Mikrofono stovas max guolis svoris 3.5 lbs (1,6 kg), lengvas ir nešiojamų,tvirtai pritvirtinti mikrofoną bet kur.

    Saugus Stovas

    Ačiū vientiso plieno apkaba, su extra large tvirtinimo paviršiaus.(Maximun atidarymas:2.36 in/6cm)

    Šį Pavasarį Built-In Mikrofono Stovas Skirtas Sunkiųjų Atlikti

    Vidaus spyruoklės, tylus ir lengvas padėties nustatymo funkcija, reguliuojamas žirklių stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno rėmo ir elektrostatinių miltelių purškimo technika, tvirtas, antirust ir patvarus.

    Dual Sluoksniuotos Mikrofonas Pop Filtras

    Dvigubo sluoksnio pop filtro ir mic bžūp dvisluoksnį tampri nailono su tvirta plastiko išorinis žiedas aukštos kokybės, tai pop filtras gali būti sulenkta ar reguliuoti, kiek reikia, su lanksčia gooseneck jungtis.Mic bžūp yra storas ir minkštas, pakankamai sumažinti smūgio jėgą bei apsaugoti mikrofonai.

    Du Spalvų Variantai: Juoda / Balta

    Reguliuojamas Mikrofono Pakabos Bumas Žirkliniai Svirtimi

    Jis yra pagamintas iš patvaraus plieno rėmas, tvirtas ir patvarus, lanksti ginklų leidžia jums nustatyti tinkamą kampą ir aukštį parodyti savo tobulą balsą.

  • Atsiliepimai (2)

    • Ronloc33

      Love that it is really well built solid for heavy microphone stand but for light ones may need to get a little more weight to add on. The boom arm comes with nice velcro straps to keep your wires close to the arm. Other than that this mic arm is awesome and like the way it is longer than the regular arms.

    • Oleg Miroshnichenko 70

      True product offered, good quality and extremely fast, arrived in 12 days, considering that came from another country!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai