Dažnio Pure Sine Wave Keitiklio Motininę plokštę 24V36V48V60V72V 5-9KVA Koja Galia Dažnio Pure Sine Wave Keitiklio Motininę plokštę 24V36V48V60V72V 5-9KVA Koja Galia Dažnio Pure Sine Wave Keitiklio Motininę plokštę 24V36V48V60V72V 5-9KVA Koja Galia

Dažnio Pure Sine Wave Keitiklio Motininę plokštę 24V36V48V60V72V 5-9KVA Koja Galia

€114.07
Yra sandėlyje
s126009

Žymos: keitiklis su 12-220, inverter grandinės, invertuotąjį, invertuotąjį galia, 15kv generatorius, 300w transformatorius toroid, 15kv, 200w transformatorius toroid, aušinimo skysčio testeris, microtek keitiklio plokštės.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

    modname=ckeditor

    Atsisakymas: Ši plokštė yra techninė mainų produktas, gaunamas ši studija.Ne-bendrosios rinkos produktai naudojami tik mokymosi ir bendravimo tarp bendraamžių ir entuziastai.Aš gali sukelti asmens ir nuosavybės žalą pirkėjui metu naudoti šį darbą.Neprisiima jokios teisinės atsakomybės! ! !

    Pagrindinės plokštės dydis: ilgis, plotis ir aukštis-27.5x14.3x7.5cm.

    \

    \

    Pagrindinės linijos, elektros energijos tiekimas turi būti prijungtas serijos su geros kokybės 160A oro jungiklis.Vario nosis turėtų būti suvirinti tvirtai lydmetalis.Elektros tiekimas turėtų būti sėkmingas kartą.Nėra flash blykste.Kai veikia dideliu energijos, išlaikyti gerą oro tūrio ir apvyniokite kanalų.

    \

    \

    Galingas pure sine wave grandinės efektyvus ir stabilus, be apkrovos srovė yra mažas Baterijos undervoltage / perkrovos / perkaitimo apsauga Diegimas yra paprastas

    \

    \

    \

    \

    Ši plokštė yra dažnio keitiklis, pagrindinė plokštė, kuri turi būti naudojamas su dažnio transformatorius (didelis geležies bull)

    \

    \

    Rekomenduojama atitikimo transformatoriaus galia:

    \

    \

    5KVA transformatorius yra apie 25 kg, 8KVA yra apie 40 kg (vario krepšys yra sunkesni, žiedas yra 40% lengvesnė)

    \

    \

    13V į 220V transformatorių už 24V maitinimo šaltinis

    \

    \

    28V maitinimo 26V transformatorius 220V transformatorių

    \

    \

    19V maitinimo 19V transformatorius 220V transformatorių

    \

    \

    Transformatorius su 32V į 220V už 60V maitinimo šaltinis

    \

    \

    39V maitinimo 39V transformatorius 220V transformatorių

    \

    \

    Pasirinktas transformatorius turėtų būti nedidelė be apkrovos srovę.Nuotėkio induktyvumą, neturėtų būti per didelis.Be apkrovos srovė toroidinis transformatorius yra 0,1 arba mažiau, 0.2 A ar mažiau EI formos, ir 0,5 ar mažiau burnos formos.Jei ne-apkrovos srovė yra didelis arba nuotėkio induktyvumas yra per didelis, vamzdis gali būti sudegintos.Pavyzdžiui, suvirintojas elektra ir veikia šviesos transformatorius negali būti naudojami (suvirinimo mašina yra didelis ne-apkrovos srovė ir nuotėkio induktyvumą, ir veikia šviesos transformatorius turi didelį be apkrovos srovė).Į toroidinis transformatorius turi būti sujungti nuosekliai su ferosilicio magnetinis žiedas induktyvumo.Geriausias EI yra taip pat pridūrė, ir formos nagų gali būti praleista.

    \

    \

    Dažnio sine bangų keitiklis plokštė funkcija aprašymas:

    \

    1. Baterija žemos įtampos apsauga:

    \

    Kai akumuliatoriaus įtampa mažesnė nei 10.5 V vienam skyriuje, keitiklio bus išjungti keitiklis (nėra AC įtampos išėjimo šiuo metu), ir keitiklis, telefonui veikiant laukimo režimu.

    \

    2. Baterija viršįtampių apsauga:

    \

    Kai baterijos įtampa yra didesnė kaip 14.5 V vienam skyriuje, keitiklio taip pat išsijungia, keitiklio ir pereina į laukimo režimą.

    \

    3. Baterijos prasideda paprastai:

    \

    Kai baterija yra pagal žemos įtampos apsaugą, kai saulės ar vėjo energija įkrauna bateriją iki 12,5 V vienam skyriuje, keitiklis automatiškai pradeda produkcija KINTAMOSIOS įtampos maitinimo apkrovos.Kai baterija viršįtampių apsauga viršįtampių apsauga yra atkurta iki 14,5 V vienam skyriuje, keitiklio taip pat pradeda automatiškai.

    \

    4. Temperatūros kontrolės ventiliatorius ir daugiau temperatūros apsauga:

    \

    Kai keitiklis dirba normaliai, ventiliatorius neįsijungia.Kai temperatūra yra per aukšta (45 laipsnių kampu), ventiliatorius veikia automatiškai.Kai temperatūra nukrenta, ventiliatorius išsijungia automatiškai.Kai ventiliatorius yra pažeista ir temperatūros yra per aukštos, keitiklio bus išjungti keitiklio ir įvesti laukimo režimu.

    \

    Kai temperatūra nukrenta, keitiklis yra automatiškai pradėjo ir KINTAMOSIOS srovės galia yra galia.

    \

    5. Šoko ir trumpo jungimo apsauga:

    \

    Keitiklis yra realaus laiko aparatūros-by-dabartinė banga-ribotos srovės apsaugos ir programinės įrangos vėlinimo (400mS) short-circuit protection plus dažnio izoliavimo transformatoriaus.Pagerinti patikimumą produkto atsparumas smūgiams gaminiai.

    \

    \

    Dažnio sine wave keitiklio savybės: momentiniai apkrova, nėra lengva sugadinti, nedidelis temperatūros pakilimas, jokių trukdžių.

    \

    \

    Plokštė priima didelės galios ir mažo vidinio pasipriešinimo TO247 paketą didelė MOS vamzdis, galios nuostolius ir mažai originalus elektrolitinius kondensatorius aukšto dažnio žemo praradimo, siekiant užtikrinti energijos šaltinis ir elektros energijos tiekimo stabilumo, siekiant užtikrinti, kad jūrų GREITKELIAI vamzdis nėra lengva sugadinti originalus importuotų op amp integruota mikroschema, siekiant užtikrinti, kad kiekviena apsaugos grandinė yra tiksli ir stabili Aukštos kokybės spausdintinių plokščių sukurti mažas šilumos.

    \

    \

    Ši plokštė yra dažnio keitiklis, pagrindinė plokštė, kuri turi būti naudojamas su dažnio transformatorius (didelis geležies bull").

    \

    \

    \

    \

    Numatytasis švelnus paleidimas plokštė "išėjimo įtampa yra laipsniškai didinamas nuo 0V iki 220V po paleidimo.Po įkrovos yra baigtas, apkrova yra įjungtas." High-power inverter reikia naudoti minkštą pradžios.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai