Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Unisex Sportas Futbolo Dviračių Veikia Futbolo Elastinės Kojinės Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Unisex Sportas Futbolo Dviračių Veikia Futbolo Elastinės Kojinės Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Unisex Sportas Futbolo Dviračių Veikia Futbolo Elastinės Kojinės Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Unisex Sportas Futbolo Dviračių Veikia Futbolo Elastinės Kojinės Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Unisex Sportas Futbolo Dviračių Veikia Futbolo Elastinės Kojinės Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Unisex Sportas Futbolo Dviračių Veikia Futbolo Elastinės Kojinės

Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Unisex Sportas Futbolo Dviračių Veikia Futbolo Elastinės Kojinės

€1.45 €0.99
Yra sandėlyje
s12666

Žymos: juosmens pelkių, sporto kojinės taan, standartinis liege, karšto kojinės dviračiu, medicininės kojinės moterims, kojinių moterims, trek kojinės moterims, ženevos aukso žiūrėti, stora kojinės dviračiu, vaiko pelkių.

  • Medžiaga: Nailonas
    Spalva: juoda, Mėlyna
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Žarna Aukštis: Kojinės
    Lytis: VYRAI
    dydis: S/M L/XL XXL
    Tipas: glaudinimo kojinės
    Pirštu-atskirti: No
    Sportas Tipas: Futbolas

    Veikia Suspaudimo Puskojinės Vyrų, Moterų Sporto Sporto Futbolo Dviračių Elastinės Kojinės

    Ypatybė:

    1. Sukurta su naujausiais arka prie blauzdos suspaudimo technologija, tikslingai raumenų paramos koja iki blauzdos, padeda palaikyti kraujo cirkuliaciją, pagerinti sportininko rezultatą ir sumažinti skausmą esant įvairioms situacijoms.

    2. Teikti papildomą suspaudimo paramos, siekiant stabilizuoti arka, kulkšnies ir raumenis, sumažinti raumenų vibracijos ir mikro ašaros, ir išvengti spazmų ir traumų.

    3. Stimuliuoja kraujo apytaką ir pagerina deguonies pristatymą į raumenis.Sumažinti pieno rūgšties gamybą, pėdų ir kojų raumenų skausmas ir jausmas.

    4. Padeda kontroliuoti patinimas, gerinant kraujotaką ir pagreitina panaikinimo, ląstelių atliekos.Sumažinti patinimą ir nuovargį, kurį sukelia sėdi arba stovi ilgą laiką.Jis idealiai tinka nėščioms moterims ir tiems, kurie stovi ar stovėti, keliaujant ar dirbant ilgą laiką.

    5. Suspaudimo dizainas gali padėti sumažinti skausmą ir sumažinti padų fascitas, kulno pentinas ir žandikaulio skausmas.Padėti sumažinti skausmą, kai stovėjo ir vaikščioti.Spaudimas raištis sumažins uždegimą ir pagreitins gijimą.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Nailonas

    Dydis: S/M, L/XL, XXL

    Spalva: Juoda, Mėlyna

    Dydis:

    S/M vamzdis, aukštis 35 * pado ilgis 15 * plotis 10cm/13.7*5.9*3.93 į

    L/XL vamzdžio aukštis 35 * pado ilgis 17 * plotis 10cm/13.7*14.56*3.93 į

    XXL tube aukštis-38 * pado ilgis 18 * plotis 11cm/14.96*7.08*4.33 į

    Pastaba:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 Pora X Glaudinimo Kojinės

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai