Ilgalaikio Gėlių Paramos Mažas Metalo Pinučių Už Vazoninių Augalų Patalpų Metalo Augalų Paramos Pinučių Už Vijokliniai Augalai Ilgalaikio Gėlių Paramos Mažas Metalo Pinučių Už Vazoninių Augalų Patalpų Metalo Augalų Paramos Pinučių Už Vijokliniai Augalai Ilgalaikio Gėlių Paramos Mažas Metalo Pinučių Už Vazoninių Augalų Patalpų Metalo Augalų Paramos Pinučių Už Vijokliniai Augalai Ilgalaikio Gėlių Paramos Mažas Metalo Pinučių Už Vazoninių Augalų Patalpų Metalo Augalų Paramos Pinučių Už Vijokliniai Augalai Ilgalaikio Gėlių Paramos Mažas Metalo Pinučių Už Vazoninių Augalų Patalpų Metalo Augalų Paramos Pinučių Už Vijokliniai Augalai Ilgalaikio Gėlių Paramos Mažas Metalo Pinučių Už Vazoninių Augalų Patalpų Metalo Augalų Paramos Pinučių Už Vijokliniai Augalai

Ilgalaikio Gėlių Paramos Mažas Metalo Pinučių Už Vazoninių Augalų Patalpų Metalo Augalų Paramos Pinučių Už Vijokliniai Augalai

€4.64 €3.25
Yra sandėlyje
s126691

Žymos: lauko sodinamoji, sode ant grotelių, samanų polių, dekoro vazonas, tikslinės paramos metalo, paramos pomidorų, paramos plantes metalo, lipti augalų, sodo pergola, musulmonų tapetai.

  • Medžiaga: Metalo
    Rinkinys Tipas: No
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Medžiaga: geležis

    Dydis: 37*27.5 cm

    Aprašymas: 1. Lengva naudoti: nėra priemones, kurių reikia, tiesiog dūris apačioje sodinamoji giliai į dirvą, ir vijokliniai augalai augs į viršų palei sodinamoji.

    2. Platus pritaikymas: tinka vidaus ir lauko naudojimui, pvz., kiemelis, veja, kiemas, sodas, kiemas, kieme, balkonas, terasa ir t. t.Tai gali padaryti jūsų augalai atrodo mažiau nepatogus.

    3. Idealus sodo grotelės: Šių metalo augalų stovi gali padėti vazoninių augalų lipti ant jų ir augti į žvaigždės ir mėnulis figūros padidinti savo grožį.

    4. Tinka daugeliui augalų rūšių: rožių, vynuogynų, ivy, petunias, rožės, žirneliai, žirniai, braškės ir kt.

    5. Pastaba: spalvos ir dydžio, gali turėti tam tikrų klaidų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai