Moterų Goth Punk Aukšto Juosmens Žvejybos Tinklas Pėdkelnės Rombas, Dryžuotas Jacqaurd Tampri, Pėdkelnės, Tuščiaviduriai Iš Akies Tinklo Kojinės Moterų Goth Punk Aukšto Juosmens Žvejybos Tinklas Pėdkelnės Rombas, Dryžuotas Jacqaurd Tampri, Pėdkelnės, Tuščiaviduriai Iš Akies Tinklo Kojinės Moterų Goth Punk Aukšto Juosmens Žvejybos Tinklas Pėdkelnės Rombas, Dryžuotas Jacqaurd Tampri, Pėdkelnės, Tuščiaviduriai Iš Akies Tinklo Kojinės Moterų Goth Punk Aukšto Juosmens Žvejybos Tinklas Pėdkelnės Rombas, Dryžuotas Jacqaurd Tampri, Pėdkelnės, Tuščiaviduriai Iš Akies Tinklo Kojinės Moterų Goth Punk Aukšto Juosmens Žvejybos Tinklas Pėdkelnės Rombas, Dryžuotas Jacqaurd Tampri, Pėdkelnės, Tuščiaviduriai Iš Akies Tinklo Kojinės Moterų Goth Punk Aukšto Juosmens Žvejybos Tinklas Pėdkelnės Rombas, Dryžuotas Jacqaurd Tampri, Pėdkelnės, Tuščiaviduriai Iš Akies Tinklo Kojinės

Moterų Goth Punk Aukšto Juosmens Žvejybos Tinklas Pėdkelnės Rombas, Dryžuotas Jacqaurd Tampri, Pėdkelnės, Tuščiaviduriai Iš Akies Tinklo Kojinės

€1.90 €1.48
Yra sandėlyje
s127176

Žymos: širdies pėdkelnės, vertikaliai dryžuota juostele, vertikaliai dryžuotas sijonas, juodos pėdkelnės, gotikos pėdkelnės, pėdkelnės rip, vertikaliai dryžuotas kojinės, triko, tamsiai dryžuotos pėdkelnės, vertikaliai dryžuotų šifono viršūnės, SANDĖLYJE.

  • Modelio Numeris: Moterų Pėdkelnės
    Seksualinio Pobūdžio: No
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Storis: Plonas (Vasarą)
    Prekės Pavadinimas: KLV
    Elemento Tipas: STORA
    Medžiaga: Poliesteris
    Lytis: Moteris
    Modelio Tipas: Kietas
    Nepadori Nuotrauka: No

    Savybės:

    100% brand new ir aukštos kokybės

    Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, labai tampri, odos draugiškas, vientisos spalvos, nėra lengva pajungti, lengvai nusiimti.

    Tuščiaviduriai iš akies smulkaus tinklelio žvejybos tinklas kojis pėdkelnės, persipintos rombas, dryžuotas raštuotas jacqaurd, juoda spalva.

    Vienas dydis tinka daugumai moterų ir mergaičių.Puikus lolita, paauglių, aukštųjų mokyklų studentai ir studentai, ir moterys.

    Pora juos su jūsų mėgstamiausia suknelė, sijonas arba kelnės.Tobula, kad būtų suderintos su jūsų butai, kulnai ir bootie batai.

    Tinka kasdieniam naudojimui, laisvalaikio, darbo partijos veiklą, kostiumų šalys ir pan.Puiki dovana kolegoms, draugams ir meilužis.

    1 pėdkelnės tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

    Specifikacija:

    Spalva: Juoda

    Medžiaga: Poliesteris

    Ilgis: app. 90cm(35.43 in)

    Kiekis: 1 vnt

    Šiltas eilutę:

    1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos.

    2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką.

    3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant.

    4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!

    Komplektą sudaro:

    1 x Pėdkelnės(be mažmeninės pakuotės)

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai