Animacinių Filmų Mielas Karvės Formos Piggy Bank Taupyklė Didelių Taupymo Dėžutė Monetoms, Pažymi, Alcancia Gimtadienio Dovana Berniukams Ir Mergaitėms Animacinių Filmų Mielas Karvės Formos Piggy Bank Taupyklė Didelių Taupymo Dėžutė Monetoms, Pažymi, Alcancia Gimtadienio Dovana Berniukams Ir Mergaitėms Animacinių Filmų Mielas Karvės Formos Piggy Bank Taupyklė Didelių Taupymo Dėžutė Monetoms, Pažymi, Alcancia Gimtadienio Dovana Berniukams Ir Mergaitėms Animacinių Filmų Mielas Karvės Formos Piggy Bank Taupyklė Didelių Taupymo Dėžutė Monetoms, Pažymi, Alcancia Gimtadienio Dovana Berniukams Ir Mergaitėms Animacinių Filmų Mielas Karvės Formos Piggy Bank Taupyklė Didelių Taupymo Dėžutė Monetoms, Pažymi, Alcancia Gimtadienio Dovana Berniukams Ir Mergaitėms Animacinių Filmų Mielas Karvės Formos Piggy Bank Taupyklė Didelių Taupymo Dėžutė Monetoms, Pažymi, Alcancia Gimtadienio Dovana Berniukams Ir Mergaitėms

Animacinių Filmų Mielas Karvės Formos Piggy Bank Taupyklė Didelių Taupymo Dėžutė Monetoms, Pažymi, Alcancia Gimtadienio Dovana Berniukams Ir Mergaitėms

€2.96 €2.92
Yra sandėlyje
s127527

Žymos: jiji piggy bank, bankas kiaulių, bankas piggy, didelis dekoruoti dėžutę, dėžutė pinigams, atm mini, perveskite pinigus, nendoroid, animacinių filmų automatinė piggy bank, žmogus pinigų dėžė.

  • Yra Protingas Prietaisas: No
    : Vaikai vaikai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Drop Laivyba/ Didmeninės: Parama
    Modelio Numeris: Cow Piggy Bank
    Formos: kiaulė
    Medžiaga: Kita

    Savybės:

    1. Karvė Piggy Bank: Pagal Kinų zodiako ženklas, pakuotę įeina plastikinė karvė piggy bank. 2021 metai iš ox ir yra taip pat pasisekė metų.Šis mielas piggy bank yra geras pasirinkimas draugams ir šeimai reiškiame nuoširdžią dovanos Nori.

    2. Naujieji Metai Apdaila: be to, yra naudojamas kaip pinigų taupymo box, tai mielas monetos langelį, taip pat gali būti naudojamas kaip miela dekoracija miegamieji, gyvenamieji kambariai, Naujųjų Metų " biuruose, šventės, šventės, šeimos susibūrimai ir pan.Jūs galite įdėti ją ant stalo, lentynos, palangės ar bet kurioje kitoje vietoje, kuri jums patinka.

    3. Patogus Atidarymo Dizainas: Kas karvė piggy bank yra apvali anga apačioje, skirtos leis jums lengvai imti pinigus, kuriuos išsaugojote, kad kai jums reikia imtis iš kai kurių piggy bankai, jums nereikia nutraukti lauke Monetos yra labai lengva naudoti.

    4. Švietimo ir Mielas Dovanas: išmokti taupyti pinigus-vienas iš svarbiausių dalykų, mokyti vaikus pirmaisiais metais.Todėl šis mielas karvių pinigų banko bus geras pasirinkimas, siekiant išsaugoti vaiko pirmosios monetos; nesvarbu, naujieji Metai, gimtadienis, ar Kalėdos , Atostogų ar kasdienio gyvenimo, tai yra miela ir praktiška dovana.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Karvė Piggy Bank

    Gaminio dydis: apie 13.5*13*16.5 cm/5.31*5.12*6.50 colių

    Pakuotės dydis: apie 14*13.5*17cm/5.51*5.31*6.69 colių

    Medžiaga: vinilas

    Pakuotė: nepriklausomas popieriaus langelį

    Pakavimo Sąrašas:

    Piggy Bank*1

    Pastaba:

    1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

    2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

    Produktų Nuotraukos:

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai