Ombre Keistą Garbanotas Ryšulius Su Uždarymo T1B/30 Brazilijos Žmonių Plaukų Pynimas Raudona Remy Ryšulius Su 4*4 Nėrinių Uždarymo Ladyrite Ombre Keistą Garbanotas Ryšulius Su Uždarymo T1B/30 Brazilijos Žmonių Plaukų Pynimas Raudona Remy Ryšulius Su 4*4 Nėrinių Uždarymo Ladyrite Ombre Keistą Garbanotas Ryšulius Su Uždarymo T1B/30 Brazilijos Žmonių Plaukų Pynimas Raudona Remy Ryšulius Su 4*4 Nėrinių Uždarymo Ladyrite Ombre Keistą Garbanotas Ryšulius Su Uždarymo T1B/30 Brazilijos Žmonių Plaukų Pynimas Raudona Remy Ryšulius Su 4*4 Nėrinių Uždarymo Ladyrite Ombre Keistą Garbanotas Ryšulius Su Uždarymo T1B/30 Brazilijos Žmonių Plaukų Pynimas Raudona Remy Ryšulius Su 4*4 Nėrinių Uždarymo Ladyrite Ombre Keistą Garbanotas Ryšulius Su Uždarymo T1B/30 Brazilijos Žmonių Plaukų Pynimas Raudona Remy Ryšulius Su 4*4 Nėrinių Uždarymo Ladyrite

Ombre Keistą Garbanotas Ryšulius Su Uždarymo T1B/30 Brazilijos Žmonių Plaukų Pynimas Raudona Remy Ryšulius Su 4*4 Nėrinių Uždarymo Ladyrite

€145.73 €72.86
Yra sandėlyje
s127595

Žymos: trumpas keistą ryšuliai, bundl žmonių plaukų, 32 colių plaukų, žmogaus plaukų bundlls, giliai banga nėriniai perukas, laisvas giliai garbanotas ryšuliai, giliai banga priekinės perukas, 14 giliai garbanotas ryšuliai, bundl plaukų, tiesiai keistą ryšuliai.

  • Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
    Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: Ladyrite
    Tekstūra: keistą garbanotas

    Ladyrite Gamyklos Parduotuvė yra įsikūrusi Xuchang, pagrindinė plaukų gaminti sritis Kinijoje.Mes turime savo Plaukų priežiūros produktų gamybos įmonė, daugiau nei 20 metų perukas gamybos patirtį, kvalifikuotų darbininkų ir pažangi įranga, mes esame pasiryžę gaminti aukštos kokybės nekilnojamojo plaukų.Nesvarbu, ar esate į šalis, baigimo ceremonija, vestuves ar bet kuri kita vieta, jis duos jums daugiau grožio.

    Valymo priemonių,:

    1. Ruoškitės už viską ir šlapius plaukus šiltu vandeniu.

    2. Sugerti plaukų su švelniu šampūnu kelias minutes.

    3. Padaryti jį dar kartą, įsitikinkite, kad plaukai yra švarūs.

    4. Padengti plaukų su rankšluosčiu įsiurbti vandens.

    5. Atidaryti ataudų ir išdžiūti ore, kad garbanos bus turi gerai.Kinijoje, mes nustatyti, ilgį, plaukų matavimo po tiesinimo ji.Tuo pačiu metu, nes plaukai yra išmatuotas rankiniu būdu, neišvengiamai bus nedidelių klaidų (0.1-0.3 cm yra normalus ir priimtinas diapazonas)

    Jei turite kokių nors problemų dėl plaukų, prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų po pardavimo, klientų aptarnavimas.Pažadame, kad nesvarbu kokia yra problema, mes tikrai suteiks jums priimtino sprendimo.

    Q:Kodėl plaukų priauginimas gauti praliejimo?

    A:Pirma, veikia plaukų pirštu arba Plati-dantytų švelniai ,siekiant užkirsti kelią praliejimo.Garbanotas plaukų,pls nereikia naudoti šukos.antra ,po plaukų bus šilkiniai ir minkšti.

    Q:ar Gali plaukai bus nudažyti Geležies-plokščia?

    A:lt yra vingin plaukų,todėl galima dažyti ir geležies-butas pls negali viršyti 1 50C ,arba plaukai bus sunaikinta.Taip pat plaukų grįš į savo natūralią banguoti, po to nuplaukite iš geležies arba iš plokščių.

    Q:Kaip būtų l žinau, kad mano užsakymą?

    A: Kai jus užsakymą sėkmingai ,Sportobirza.lt atsiųs jums pranešimą.

    Q:Kiek ryšulių visą galvą

    A: Nustatyti, skaičius pagal ilgį plaukai, daugiau plaukų, tuo daugiau jums reikia

    Q:Kodėl plaukų priauginimas gauti raizginys?

    A:Jūsų plaukų plėtinių galima painiava dėl sausumo,naftos ir dirtbuild-iki, druska, vanduo, chloras ir ne būtinai wash&būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau .Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas nore padėti.

    Klausimas:Kiek laiko tai trunka ?

    A: lt paprastai trunka 3-7 dienas tobe pristatyti DHL /UPS/TNT/FedEx/DPEX

    Q:Kas yra geriausi produktai plaukams ?

    A: Ne kietojo šampūnai yra gerai .

    Q:Kaip ilgai veikia, tai plaukai paskutinis ?

    A: Allove plaukai yra 100% žmogaus plaukų, ji gali trukti daugiau nei vienas yearwith gera priežiūra.

  • Atsiliepimai (2)

    • Mattof92

      The seller shipped my hair quickly. The hair looks exactly like the picture. I like a store that provides quality service. The quality of the hair is very good. After washing, it does not shedding and is very fluffy.

    • Amy L Mcclanahan

      I received my order,so beautiful hair !! I love it so much,it was 100% natural hair, it’s true to length and the texture of the hair is so soft. no harsh smell, or tangling.the seller keep in contact with me until I receive my bundles.very well.. I’ll definitely be ordering again.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai