Blizgučiai Kristalų Siūti kalnų krištolas Su Letena Blizgučiai Kristalų Siūti kalnų krištolas Su Letena Blizgučiai Kristalų Siūti kalnų krištolas Su Letena Blizgučiai Kristalų Siūti kalnų krištolas Su Letena Blizgučiai Kristalų Siūti kalnų krištolas Su Letena

Blizgučiai Kristalų Siūti kalnų krištolas Su Letena "Pasidaryk pats" Spalvinga Suknelė Akmenys Saulėgrąžų Raudonas Stiklas Cirkonio Drabužių 20PCS

€2.44 €1.00
Yra sandėlyje
s128604

Žymos: v suknelė blizgučiai, spinel juodi karoliukai, raudona medžio granulės, fringed blizgučiai suknelė, blizgučiai suknelė uodegos, blizgučiai pailletes suknelė, blizgučiai suknelė param, blizgučiai suknelė marškinėliai, raudona panda karoliukai, natūrali raudona spinel karoliukai.

  • Formos: Gėlė
    Strazdų Tipas: Motyvas Cirkonio
    Naudoti: Batai, Garment, Krepšiai
    Prekės Pavadinimas: MAKLIN
    Gamybos vieta: shanghai, kinija
    Spalva: Daugiaspalvis
    Stilius: flatback
    Produkto Tipas: Cirkonio
    Technics: Siūti-On
    Modelio Numeris: 10mm/12mm
    dydis: 10mm/12mm
    Medžiaga: Stiklas

    Produkto Pavadinimas:Saulėgrąžų Siūti Letena kalnų krištolas

    Medžiaga:Stiklas

    Dydis:10mm/12mm

    Įpakavimas:20pcs/maišelį ar 100vnt/maišelis

    1. Jūsų užsakymas bus išsiųstas į jūsų Sportobirza.lt adresą,todėl prašau užpildyti savo pristatymo Adresą atidžiai. 2. Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant Kinija Paštu, Oro Paštu, Užsakymų žemiau $5 bus išsiųstas Ekonomikos Sklypai, pristatymo datos, gali būti 25-45 darbo dienas , Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 60 dienų.Prašome būti patiaent! 3 .Jei norite, kad prekės, skubiai,galite pasirinkti Express". (DHL/FEDEX/UPS/TNT užtruks 3-7days) EPS imsis 7-15days.Mes priimame Alipay čia.Visų didelių kredito kortelės yra priimtinas per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. 2.Mes palikti teigiamą atsiliepimą, gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti. 3.VISUS laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 4.Rimtas Pirkėjas tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai