Derliaus Išvaizdą Metalo Ženklas, Sporto Fabio Quartararo 8 Derliaus Išvaizdą Metalo Ženklas, Sporto Fabio Quartararo 8 Derliaus Išvaizdą Metalo Ženklas, Sporto Fabio Quartararo 8 Derliaus Išvaizdą Metalo Ženklas, Sporto Fabio Quartararo 8 Derliaus Išvaizdą Metalo Ženklas, Sporto Fabio Quartararo 8 Derliaus Išvaizdą Metalo Ženklas, Sporto Fabio Quartararo 8

Derliaus Išvaizdą Metalo Ženklas, Sporto Fabio Quartararo 8"X12" Skardos Sienų Dekoras

€10.94 €4.16
Yra sandėlyje
s1298

Žymos: dekoro ženklas, tabl, kiaulių puodą, boulingo derliaus dekoras, derliaus priėmimo dekoras, gk64 plokštė, cute plate, metalo ženklas, kavos ženklas, liūtas nuotrauka.

  • Medžiaga: Alavo
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Stilius: Pastoracinės

    atgal

    Nėra akinimo, jokio blukimo, lengvai valoma ir atspari vandeniui.Ne tik ji gali būti padėtos ant stalo, tačiau ji taip pat gali būti pakabinti ant sienos.Ten yra maža apvali skylė kiekvieno kampo tai tapyba, kuri yra salė su ilgalaikio poveikio ir gali būti fiksuojami, su juoda klijai.

    Scena ekranas

    Šią seriją paveikslų yra kūrybingas, paprasta ir madinga.Tai turi baruose, kavinėse, įvairiuose asmeninį vietos ar namų puošybai.

    Klausimus jums gali būti suinteresuotos, apie:

    1: ar Yra kokia nors nuolaida?Mes nustatėme, kad mūsų kainos nėra mažiausios.Aš nežinau, kodėl kai kurie pardavėjai yra labai mažos kainos (todėl nereikia manęs klausti). 2: Kai jūs galite pristatyti prekes?Paprastai, pristatymas bus surengtas per 2 dienas.Už prekes išparduoti, mes bus baigti gaminti per 5 dienas ir tada pristatyti prekes (paprastai mes pakuoti prekes nuo 9:00 iki 14:00 Kinija laiko); 3. Apie laivybos, tai taip pat galvos skausmas mums.Nes mes ne logistikos bendrovė, mes pasirinkome gana saugi, stabili ir už prieinamą kainą siuntimo režimu.Šiandien, logistikos įvairiose šalyse yra vis geriau ir geriau, todėl manau, kad nėra reikalo nerimauti dėl laivybos ateityje.Transporto sekimo informacija yra prieinama daugelyje šalių.Dėl užsakymų, kurie nebuvo išsiųsti daugiau kaip 60 dienų, prašome susisiekti su manimi, ir aš galiu siųsti jas jums arba grąžinti už juos (Brazilija, jeigu jie nebuvo išsiųsti 90 dienų, prašome susisiekti su manimi).Jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu. 4. Ką turėčiau daryti, jei mano prekės yra pažeistas transportavimo metu?Prašome susisiekti su manimi ir man nuotrauka pažeistų elementų.Galiu atsiųsti į naują arba susigrąžinti pinigus. 5. Ginčas Jei nesate patenkinti produkto, duok man ginčų, prašome pasirinkti teisingą priežasties.Kitaip, Sportobirza.lt gali nesutikti su jūsų ginčą ir negali grąžinti jį.Štai kodėl kai kurie pirkėjai negauna pinigų ir skundžiasi pardavėjų ir Sportobirza.lt (jūsų naudai, prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų). 6: Bendravimas yra labai svarbus.Daugelis pirkėjų, mes negali imtis iniciatyvos ir kreiptis į jus, nes manome, viskas yra normalu, ir mes negalime sutrikdyti jus.Tačiau, jei turite kokių nors klausimų, suprasti, susisiekite su manimi.Laukiame jūsų bendravimo

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai