12 Asmeninį Multitool 4-in-1 Butelio Atidarytuvas Keychain su Ne-Kreipkitės Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus 12 Asmeninį Multitool 4-in-1 Butelio Atidarytuvas Keychain su Ne-Kreipkitės Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus 12 Asmeninį Multitool 4-in-1 Butelio Atidarytuvas Keychain su Ne-Kreipkitės Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus 12 Asmeninį Multitool 4-in-1 Butelio Atidarytuvas Keychain su Ne-Kreipkitės Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus 12 Asmeninį Multitool 4-in-1 Butelio Atidarytuvas Keychain su Ne-Kreipkitės Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus 12 Asmeninį Multitool 4-in-1 Butelio Atidarytuvas Keychain su Ne-Kreipkitės Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus

12 Asmeninį Multitool 4-in-1 Butelio Atidarytuvas Keychain su Ne-Kreipkitės Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus "iPhone", Planšetinį kompiuterį

€19.86
Yra sandėlyje
s130545

Žymos: offic 2019, "windows" klavišą f8, licencijos office 2019, "microsoft offic, butelio atidarytuvas keychain tinkinti, ne touch įrankis, multitul, "windows 8" bios raktas, "keychain" multi įrankis, atidarytas duris.

  • Metalo Tipas: Cinko Lydinys
    Universalūs multitool: 4-in-1 EDC rankiniai įrankiai
    Atidarymo Tipas: Butelių Atidarytuvai
    Tipas: Atidarytuvai
    Funkcija: Eco-Friendly

    Custom Graviruotas Key Chain Butelio Atidarytuvas su Plunksna ir Noncontact Durų Atidarytuvas - Asmeninės Multitool "Keychain" Alaus Dovana Groomsmen, Vyrus, Moteris, Barmenas, Sutuoktinis - Nemokamai Lazerinis Graviravimas.

    Palikite pastabą apie tai, ką norėtumėte graviruotas Vienas tik internetu; iki 25 simbolių Dvipusis graviravimas available upon request Pasirinkti šriftą iš 1 - 11 Mūsų Multi-Tool Asmeninį Butelio Atidarytuvas su Key Chain Durų Atidarytuvas ir Capacitive Stylus Patarimas yra kokybės paruošta iš metalo aptakus, juoda/sidabro/aukso apdaila.Aptakaus dizaino suteiks metų patikimumas ir naudoti.Šios 4-in-1 universalūs EDC vertus įrankis yra visiems, bet ocassions. ---Aptakus, kompaktiškas dizainas daro šie EDC įrankiai itin atlikti ir kelionės draugiškas. ---Pop šaltas, vienas su įmontuota butelio atidarytuvas funkcija. ---Vengti tiesiogiai susisiekti su užterštų paviršių su durų atidarymo funkcija. ---Valdyti savo touchscreen prietaisus, pavyzdžiui, mobiliųjų telefonų, "iPhone", "iPad", Grafinį planšetinį kompiuterį su guminiais stylus patarimas, kad yra super reaguoja. ---Pridėti asmeninį ryšį su laisvą graviravimo paslaugas iš TipTopromotion. ---Kiekvieno engravable multitool ateina su dovanų maišelis paruoštas dovanų.

  • Atsiliepimai (1)

    • Utalieva Ilmira

      very nice! arrived so fast. seller quick to respond and very efficient and accommodating. highly recommend!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai