Dviejų Ratų Lipdukas Nustatyti regos 55 sl už Diskiniai Stabdžiai MTB Kelių Dviratį Dviračiu Lipdukai Nemokamas pristatymas Dviejų Ratų Lipdukas Nustatyti regos 55 sl už Diskiniai Stabdžiai MTB Kelių Dviratį Dviračiu Lipdukai Nemokamas pristatymas Dviejų Ratų Lipdukas Nustatyti regos 55 sl už Diskiniai Stabdžiai MTB Kelių Dviratį Dviračiu Lipdukai Nemokamas pristatymas Dviejų Ratų Lipdukas Nustatyti regos 55 sl už Diskiniai Stabdžiai MTB Kelių Dviratį Dviračiu Lipdukai Nemokamas pristatymas Dviejų Ratų Lipdukas Nustatyti regos 55 sl už Diskiniai Stabdžiai MTB Kelių Dviratį Dviračiu Lipdukai Nemokamas pristatymas

Dviejų Ratų Lipdukas Nustatyti regos 55 sl už Diskiniai Stabdžiai MTB Kelių Dviratį Dviračiu Lipdukai Nemokamas pristatymas

€18.51
Yra sandėlyje
s131847

Žymos: dviračių priedų geležinkelių, cervelo lipdukai dviračiai, dviračio rėmo lipdukas, lipdukas varantys, lipdukai roue vizija, lipdukas aširačio, šilumos vizija, lipnios mtb, dt swiss aširačio, otdr testeris.

  • Prekės Pavadinimas: HUAZHOU
    Tipas: Lipdukai
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Mieli draugai, dydį, kiekvienas produktas yra šiek tiek skirtis dėl skirtingų gamybos partijų ir gamintojai.Mes rekomenduojame pašalinti originalus lipdukai prieš naudojant mūsų gaminius, norint gražiausių vizualinį poveikį!Dviejų Ratų Lipdukas Nustatyti regos 55 sl už Diskiniai Stabdžiai MTB Kelių Dviratį Dviračiu Lipdukai Nemokamas pristatymas

    1. Visi produktai yra pagaminti iš 3M vinilo lipdukai, su puikia įklijuodami veiklos, vandeniui ir išnyks pasipriešinimo, todėl galite pirkti be jokių rūpesčių.

    2. Apie produktą aiškumo, vėliau įvadas Japonijos profesionalią įrangą, žymiai pagerėjo tikslumas, spalvų reikšmes ir aiškumo rezoliucija.

    3. Dėl kitokių spalvų, jei tu negali pranešti mums arba pastaba apie užsakymą, mes išsiųsti prekes pagal numatytuosius spalvų pagrindinės nuotraukos.Aš tikiuosi, jūs galite atkreipti dėmesį į savo reikalavimus, kad pirkdami kitos spalvos, arba pasakyti mums tiesiogiai!

    4. Dėl pakavimo, mes naudojame karvės odos vokai (su burbulas smūgio absorbcija ir kartono sutvirtinimas) arba PVC vamzdžiai, pakavimo, siekiant užtikrinti produkto saugą transportavimo metu.

    5. Mes naudojame oficialus logistikos platformos sekti kad transporto statuso internetu realiu laiku.

    6. Dėl garantinio aptarnavimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, gavęs užsakymą, jūs galite susisiekti su mumis iš anksto.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau mes matome informaciją ir aktyviai išspręsti problemų, su kuriomis galite susidurti.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai