6 VNT. 48cm LED Putų Ranka Mesti Švyti Lėktuvų Žaislus Vaikams, Lauko LED Skrydžio Režimas Sklandytuvas Inercijos Lėktuvų Modelis 6 VNT. 48cm LED Putų Ranka Mesti Švyti Lėktuvų Žaislus Vaikams, Lauko LED Skrydžio Režimas Sklandytuvas Inercijos Lėktuvų Modelis 6 VNT. 48cm LED Putų Ranka Mesti Švyti Lėktuvų Žaislus Vaikams, Lauko LED Skrydžio Režimas Sklandytuvas Inercijos Lėktuvų Modelis 6 VNT. 48cm LED Putų Ranka Mesti Švyti Lėktuvų Žaislus Vaikams, Lauko LED Skrydžio Režimas Sklandytuvas Inercijos Lėktuvų Modelis 6 VNT. 48cm LED Putų Ranka Mesti Švyti Lėktuvų Žaislus Vaikams, Lauko LED Skrydžio Režimas Sklandytuvas Inercijos Lėktuvų Modelis 6 VNT. 48cm LED Putų Ranka Mesti Švyti Lėktuvų Žaislus Vaikams, Lauko LED Skrydžio Režimas Sklandytuvas Inercijos Lėktuvų Modelis

6 VNT. 48cm LED Putų Ranka Mesti Švyti Lėktuvų Žaislus Vaikams, Lauko LED Skrydžio Režimas Sklandytuvas Inercijos Lėktuvų Modelis

€13.82 €8.71
Yra sandėlyje
s1340

Žymos: hitec rc plokštumos, sklandytuvas sklandytuvas, putų plokštumos, orlaivių putų, luminaria star, plane toy rc, airplan putų, elastinės juostos žaislas, airplan žaislas, orlaivių sklandytuvas.

  • Elemento Tipas: Putų Lėktuvo Žaislas
    dydis: 48 x 49cm
    Medžiaga: Putų, EPP putos
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Baterija: Button battery (Inclded)
    Spalva: Kaip parodyta

    p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } 1. Didelis saugumas: plokštuma yra labai lengvas, tai bus ne jaučiu, bet skauda, kai ji nukentėjo, ir jis yra draugiškas aplinkai, beskonis ir netoksiškas.Žaislas pagamintas su saugos EPP medžiagos, rafinuotas kūrinys, jis yra saugus ir pakankamai tvirtos, kad žaisti.

    2. Dukart sparno struktūra: produktas yra išardyta ir gavo tiesiogiai pagrindiniame sparnų ir uodegos.Dukart sparno struktūra: kėlimo kūno dizainas, siekiant pagerinti galimybes sklandymo ore.Suprasti principus, orlaivių skrydžių, žinios apie vėjo kryptį ir aerodinaminis pagrindu.

    3. Pratimas: kūnas gali būti visiškai įgyvendintos proceso mesti ir įlaipinami orlaivio pasiekti tikslą pasinaudoti.Taip pat yra galimybė dviem žmonėms žaisti mesti žaidimą kartu.Suaugusieji ir vaikai žaisti ir skristi į viena kitos padidinti tėvų-vaikų bendravimą ir šeimos įdomus.

    4. Kompaktiškas ir nešiojamas: Lengvas, tiesiog padėkite jį į savo maišą ar net savo rankomis, toks džiugu žaislas.Produktas yra juokingas, tai yra gera dovana ir vaikams, ir nerimo reduktorius suaugusiems.

    5. Su LED šviesos: Kūno su LED šviesos šaltinis, graži spalva, gražesnė, įpilama įdomus.Mesti lėktuvo žaislas tinka skrydžius į atvirą erdvę, tokius kaip smėlio paplūdimio, pievose ir kitose vietose su savo vaikais ir šeimos nariais.Sklandytuvas lėktuvai gali padėti vaikams, pabėgti nuo kompiuterio, televizoriaus.

    Elemento Tipas: Putų Lėktuvo Žaislas

    Baterija: Mygtukas baterijos (Inclded)

    dydis:48 x 49cm

    Medžiaga:EPP putos

    spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

    Pakuotės Turinys:

    6 x Lėktuvo Žaislas

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai