Trenktas Žymą Knygų smagiau Skaityti 3D Animaciją Mielas Gyvūnų Trenktas Žymos Kawaii Katė Raštinės reikmenys Marcapaginas Marque Puslapis Trenktas Žymą Knygų smagiau Skaityti 3D Animaciją Mielas Gyvūnų Trenktas Žymos Kawaii Katė Raštinės reikmenys Marcapaginas Marque Puslapis Trenktas Žymą Knygų smagiau Skaityti 3D Animaciją Mielas Gyvūnų Trenktas Žymos Kawaii Katė Raštinės reikmenys Marcapaginas Marque Puslapis Trenktas Žymą Knygų smagiau Skaityti 3D Animaciją Mielas Gyvūnų Trenktas Žymos Kawaii Katė Raštinės reikmenys Marcapaginas Marque Puslapis Trenktas Žymą Knygų smagiau Skaityti 3D Animaciją Mielas Gyvūnų Trenktas Žymos Kawaii Katė Raštinės reikmenys Marcapaginas Marque Puslapis Trenktas Žymą Knygų smagiau Skaityti 3D Animaciją Mielas Gyvūnų Trenktas Žymos Kawaii Katė Raštinės reikmenys Marcapaginas Marque Puslapis

Trenktas Žymą Knygų smagiau Skaityti 3D Animaciją Mielas Gyvūnų Trenktas Žymos Kawaii Katė Raštinės reikmenys Marcapaginas Marque Puslapis

€1.87
Yra sandėlyje
s13778

Žymos: rožinė stacionarių, knyga spalva, katė žaislas, 3d sienos lipdukas, els knygų, futonas japonų, harajuku kawaii, bayonetta, kombinezonai su antkrūtiniais burp, žymos šabloną.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Bruožai 6: raštinės prekes
    Ilgis: About 10cm
    Tipas: žymos, 3d žymą
    Medžiaga: Plastikiniai
    Funkcijos 5: marque puslapis
    Dizainas: Gyvūnų
    Funkcijos 2: boekenlegger
    Funkcijos 3: kanceliarinės prekės
    Savybės 4: marcapaginas
    Funkcijos 1: žymos

    Trenktas Žymę smagiau Skaityti 3D Stereo Gražių Animacinių filmų Gyvūnų Žymą Trenktas Žymą

    Note1:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

    2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.Prekės Specifikacija:

    Savybės:

    1. Išsaugoti prastos gyvūnų, kurie įstrigę knyga!Jūsų vaikas turės ne pasiteisinimas už skaitymą!Skaitymas yra smagiau su mūsų Trenktas Žymą!Smagu ir lengva naudoti.

    2. 3D Stereo Gražių Animacinių filmų Gyvūnų Žymos: Paprasta ir praktiška naudoti, ir padidinti savo palūkanų skaitymo ir pateikti įdomus skaityti patirtis kiekvienam skaitytojui ir atstovauti.Tai yra puikus būdas gauti vaikus skaityti.

    3. Tai linksmas sulenkta raiškos padės jums sekti, kur jūs baigėte skaityti.Jie yra trijų matmenų suprojektuoti, gyva, ir padaryti skaityti daugiau patrauklių, įdomių, ir naujumo.

    4. 3D gyvūnų žymą yra pagaminti iš kokybės PVC, atsparus vandeniui ir daugkartinio naudojimo, nėra lengva sugadinti; puikus pelės žymos bus su jumis ilgą laiką.

    5. Šios žymos yra praktiškas ir įdomus dovana keliautojams, draugai, vaikai, studentai, rašytojai, skaitymo entuziastai ir kt.Tai mažai vaikinai yra laimingi galėdami išleisti savo dienas keliauja kartu su jumis, ar tai dėl kelių artimųjų, kad išbandyti ar atrasti naujus nuotykius!

    6. Šie maži gyvūnai atneš laimės ir įkvėpimo kiekvienam skaitytojui.Ji gali būti ant jūsų lentynos kaip papuošalas, duoti savo knygą, kambarį, ir gyvenimas kitoks įdomus.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Specifikacija:

    Tipas: 3D Žymą

    Medžiaga: PVC

    Ilgis: Apie 10cm

    Komplektą Sudaro:

    1 x Žymą

    1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Atsiliepimai (4)

    • Benjaminrodriguez83

      Useful and fun! Perfect for my daughter!

    • Rizhomeschool

      Пришло быстро. Но мне не очень понравилось как сидит с книжке…

    • Gillsukhi52

      Buy Baby

    • Chesnok 1977

      bien

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai