JP Anime Shin Seiki Evangelion EVA-01 Shogoki Cosplay Violetinė Siuvinėjimo Pečių Maišą JP Anime Shin Seiki Evangelion EVA-01 Shogoki Cosplay Violetinė Siuvinėjimo Pečių Maišą JP Anime Shin Seiki Evangelion EVA-01 Shogoki Cosplay Violetinė Siuvinėjimo Pečių Maišą JP Anime Shin Seiki Evangelion EVA-01 Shogoki Cosplay Violetinė Siuvinėjimo Pečių Maišą JP Anime Shin Seiki Evangelion EVA-01 Shogoki Cosplay Violetinė Siuvinėjimo Pečių Maišą

JP Anime Shin Seiki Evangelion EVA-01 Shogoki Cosplay Violetinė Siuvinėjimo Pečių Maišą

€15.62
Yra sandėlyje
s138625

Žymos: evangelion, eva 01 pav., asuka, rei, intrigantas, eva 01 evangelion, dorohedoro marškinėliai, evangelion plakatas, niūrus, kostiumas evangelion 01.

  • Specialios Paskirties: kostiumai
    Elemento Tipas: Ginklai Ir Šarvai
    Specialių UseDesmond Km: Kostiumai Ir Priedai
    Lytis: Unisex
    Kilmės vieta: Kinija
    dydis: 35*26*13 cm
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Drobė
    Simbolių: EVA 01
    Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų

    Prekė:JP Anime Shin Seiki Evangelion EVA-01 Shogoki Cosplay Violetinė Siuvinėjimo Pečių Maišą

    Dydis:35*26*13 cm

    Medžiaga:Oxford Cnvas Mokėjimo

    Mes gauti mokėjimo ESCORW(Alipay) ,.ESCORW(Alipay)

    yra SAUGUS ir patikimas būdas tvarkyti visų mokėjimų pavedimai, tiek pirkėjų ir pardavėjų.

    Vežimas

    1.Ekonomikos Int ' l Shipping Kinija Paštu, Oro Paštu,Numatomas Atvykimo Laikas: apie 15-40 dienų.Pristatymas į rusijos Federacijos,Vidurio Rytuose,Rytų Europoje,Pietų Amerikoje,Afrikoje užtruks daug ilgiau laiko. 2.Greitas Int ' l Shipping DHL/EMS.Numatomas Atvykimo Laikas: apie 5-10 dienų.Pristatymas į rusijos Federacijos,Vidurio Rytuose,Rytų Europoje,Pietų Amerikoje,Afrikoje užtruks daug ilgiau laiko.

    Grąžinimo politika

    100% pinigų grąžinimo arba laisvą keitimąsi, jei jums buvo ne malonu su juo kokybės problema, kreipkitės dėl pinigų grąžinimo arba prekės išsiųsti.

    Jei jis buvo prarastas ar sugadintas dėl laivybos būdas, Prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, apie problemas, susijusias su produktų, prašome kreiptis į mane pirmą kartą.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai