500g 500g 500g 500g 500g 500g

500g "PASIDARYK pats" Silikono Formos Priėmimo AB " 1:1 Skystos Gumos Greitai, Gydant Lengva Naudoti, Kad Savo Pelėsių Rankų darbo Silikono Žaliavų

€3.26 €2.12
Yra sandėlyje
s141772

Žymos: xr "iphone" ūdra atveju.

  • Funkcija 5: kriaunos valandą
    Elemento Tipas: Papuošalai Išvados
    Medžiaga: Silikono
    2 funkcija: Papuošalai Medžiaga
    3 funkcija: Pelėsių Priėmimo Silikono Rinkinys
    Kilmės: KN(Kilmės)
    4 funkcija: Soft Touch
    Funkcija 1: Rytų naudoti

    Kulka Taškų:

    1、Premium Silikono Formos Kūrimo Medžiaga: Mūsų skaidrus skystas silikonas yra saugi silikono medžiaga, netoksiškas ir neturi kvapo, labai lankstus, minkštas ir aiškiai.Pridėti spalvų į savo formų, jūs galite maišyti pelėsių priėmimo silikono su žėručio milteliai sukurti spalvinga pelėsių!

    2、Lengvai Maišyti & Pour: silikono formos priėmimo komplektą įeina priedo A ir B, ir maišymo santykis 1:1. Supilkite priedo A ir B kartu, tada visiškai maišykite, silikono gumos, už 5 minučių, norint pasiekti geriausių rezultatų, ir tada palikti jį nepaliesti vietoje, normalioje kambario temperatūroje 24 valandas.

    3、įvairiapusiškas naudojimas: Tinka priėmimo rankdarbiai, dervos formų, vaško liejimo formos, žvakių liejimo formos sau.Taip pat didžiosios būti naudojami, kad dervos, vaško, muilas, liejimo ir kitų formų.Pastaba: nenaudoti maisto.

    4、Eco-friendly & Bekvapis: silikono yra ekologiškas, bekvapis ir netoksiškas, ir formulė gali padėti atkurti tobulas duomenis, kad silikonas yra tinkamas namų projektai.Ir jis taip pat pasižymi aukštos temperatūros atsparumas, lankstumas, atsparumas plyšimui, todėl savo "PASIDARYK pats" pelėsių patvaresni.

    5、Lengva Demoulding: Kad silikonas yra minkštas, lankstus, lengvai demould, burbuliukų.Burbuliukai į mišinį palaipsniui išnyks.Nenaudokite šilumos pašalinti burbuliukus.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Maisto kokybės Pelėsių Priėmimo Silikono

    Medžiaga: Silikonas

    Maišymo santykis: 1:1

    Veikimo laikas: 30 minučių

    Kietėjimo laikas: 1 valanda paviršiaus džiovinimas, 24 valandas gydant esant 25°C

    Kokybė: maisto kokybės, netoksiškas ir bekvapis, aukšta temperatūra atspari iki 280 laipsnių Celsijaus, minkštas, plyšimui atsparus

    Pakavimo Sąrašas:

    Silikono*1

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai