6 Butelis 1oz Tatuiruotė Rašalo Pigmento Rinkinys, Rinkiniai, Kūno Menas 30ml juoda Profesionalus Grožio, permanentinis Makiažas, Dažų Priedai 6 Butelis 1oz Tatuiruotė Rašalo Pigmento Rinkinys, Rinkiniai, Kūno Menas 30ml juoda Profesionalus Grožio, permanentinis Makiažas, Dažų Priedai 6 Butelis 1oz Tatuiruotė Rašalo Pigmento Rinkinys, Rinkiniai, Kūno Menas 30ml juoda Profesionalus Grožio, permanentinis Makiažas, Dažų Priedai 6 Butelis 1oz Tatuiruotė Rašalo Pigmento Rinkinys, Rinkiniai, Kūno Menas 30ml juoda Profesionalus Grožio, permanentinis Makiažas, Dažų Priedai 6 Butelis 1oz Tatuiruotė Rašalo Pigmento Rinkinys, Rinkiniai, Kūno Menas 30ml juoda Profesionalus Grožio, permanentinis Makiažas, Dažų Priedai 6 Butelis 1oz Tatuiruotė Rašalo Pigmento Rinkinys, Rinkiniai, Kūno Menas 30ml juoda Profesionalus Grožio, permanentinis Makiažas, Dažų Priedai

6 Butelis 1oz Tatuiruotė Rašalo Pigmento Rinkinys, Rinkiniai, Kūno Menas 30ml juoda Profesionalus Grožio, permanentinis Makiažas, Dažų Priedai

€25.10 €21.34
Yra sandėlyje
s14333

Žymos: hena, tatuiruotė pigmento, rašalo rinkinys tatuiruotė, juodo rašalo tattoo, antakių pigmentinis, tatuiruotė trafaretas, dažų tatuiruotė, kūgio chnos, "flash" tatuiruotė, chna rinkinys.

  • Prekės Pavadinimas: beideli
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Pigmento Kūno Meno Tatuiruotė Rinkiniai Prekes

    Dydis: 30ml/butelis 6bottle

    Spalva: juoda matmenys,šviesos tonas,tamsus tonas,skulptūrų juodos spalvos,vidutinių tonų,aukštas, baltas.

    Portretas spalvų yra sukurtas pagal garsaus juoda ir balta meistras Tyrrell Bob.Iš viso 6 spalvų.Šios profesinės portretas juoda yra Bob technologijų naujovių, priklausančių Bobo unikalų stilių yra įsišaknijusi savo hibridines technologijas, plėtros pigmentai.Bob ir sidabro vienagijai siūlai, tolesnio bendradarbiavimo plėtros, formuojant juodos ir pilkos spalvos pigmentas serija, padėti kitiems tatuiruotė menininkų pasiekti savo aiškūs, realūs, vertės, ir priešingai.Portretas black serija, Bob norime, kad jūs įdėti savo juodos ir pilkos spalvos tatuiruotė darbo pakilti į aukštesnį lygį.

    Yra du būdai, kaip jį naudoti

    Pirmasis būdas:

    1. pirmas parengti 8 pigmento taurės (7 m pigmento taurės ir 1 puodelis, trimitas trimitas pigmentas) baltojo pigmento taurė!

    2. 6 m pigmento puodeliai kartu, o taip pat vidutinio ir nepriklausomi pigmento taurės aspektą, black " (Ge Xianhei) ir šešių kartu m pigmento puodeliai siekiant supilkite skulptūrų juoda juoda (drožyba), tamsus tonas (tamsesnė), vidutinio tonas (juoda), šviesos tonas (šviesus, tamsus), distiliuotas vanduo (2 m pigmento taurė).Paskutinis 1 mažas puodelis balto pigmento su vidutiniu spalva taurės.

    3. Matmenys Juoda (secant paprastai naudojama gryna juoda ir juoda), nepriklausomai nuo to, ar modelis yra portretas.Paprastai supilkite į dvi pigmento taurė, kurią distiliuoto vandens suderinti.

    Antra metodai:

    Dėl didelio pigmentų taurės 4, tris kartu, nepriklausomai nuo to, didelis pigmento puodelis naudojamas dydžio black " (Ge Xianhei) ir kitų trijų supilkite skulptūrų juoda (iškirpti juoda), Medinum tonas (black) ir distiliuoto vandens, nereikia tamsus tonas (tamsesnis) ir lengvas tonas (šviesus, tamsus).Tai taip pat gali pasiekti tą patį poveikį, bet visi įgūdžiai yra pilamas į metodas.Šis metodas tinka vyresniojo tatuiruotė menininkas.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai