ZVQ 2019 m. Pavasarį Naujas Mados Vaikas Suede Moteris Siurbliai Moterys Karvės Odos Pažymėjo Tne Aukšti Kulniukai Ponios Buveinė yra Ne Buckle Batai ZVQ 2019 m. Pavasarį Naujas Mados Vaikas Suede Moteris Siurbliai Moterys Karvės Odos Pažymėjo Tne Aukšti Kulniukai Ponios Buveinė yra Ne Buckle Batai ZVQ 2019 m. Pavasarį Naujas Mados Vaikas Suede Moteris Siurbliai Moterys Karvės Odos Pažymėjo Tne Aukšti Kulniukai Ponios Buveinė yra Ne Buckle Batai ZVQ 2019 m. Pavasarį Naujas Mados Vaikas Suede Moteris Siurbliai Moterys Karvės Odos Pažymėjo Tne Aukšti Kulniukai Ponios Buveinė yra Ne Buckle Batai ZVQ 2019 m. Pavasarį Naujas Mados Vaikas Suede Moteris Siurbliai Moterys Karvės Odos Pažymėjo Tne Aukšti Kulniukai Ponios Buveinė yra Ne Buckle Batai ZVQ 2019 m. Pavasarį Naujas Mados Vaikas Suede Moteris Siurbliai Moterys Karvės Odos Pažymėjo Tne Aukšti Kulniukai Ponios Buveinė yra Ne Buckle Batai

ZVQ 2019 m. Pavasarį Naujas Mados Vaikas Suede Moteris Siurbliai Moterys Karvės Odos Pažymėjo Tne Aukšti Kulniukai Ponios Buveinė yra Ne Buckle Batai

€65.84 €36.21
Yra sandėlyje
s1437

Žymos: autodesk, juoda gėlių megztinis, siurblys batų moterys, arklių odiniai batai, kulnas aukštas, logika pro x, kulnas aukštas batų, juodos spalvos lūpų dažai, kulno panele, odos siurblys.

  • Modelio Numeris: cxq45
    Mados Elementas: Sagtis
    Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
    Padas Medžiaga: Cow Muscle
    Elemento Tipas: Siurbliai
    Siurblio Tipas: Pagrindinis
    Uždaryti Tipas: Dirželio Sagtis
    Kulno Tipas: Aikštėje kulno
    Kulno Aukštis: 8 cm
    Kojų Formos: Pažymėjo Tne
    is_handmade: Taip
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Batviršio Medžiaga: Vaikas Suede
    Vidpadžio Medžiaga: Avikailių
    Lytis: Moteris
    Pamušalas-Natūralios Odos Tipas: Pigskin
    Proga: Biuro Ir Karjeros
    Stilius: Mados
    Sezonas: Pavasario/Rudens
    Prekės Pavadinimas: ZVQ
    Pamušalas: Natūralios Odos
    Su Platformomis: No

    Prašome išmatuoti savo pėdos ilgį labai atidūs,tada pasirinkite dydį remiantis pėdų ilgio.

    Paveikslų Paroda

    Mokėjimo

    Galite mokėti už užsakymą byCredit Kortelės, TT, QIWI, ... ...

    Laivybos Laikas

    mes atsiųsime batai jums kaip galima greičiau po to, kai jums mokėti už užsakymą.

    siuntos greitis yra dėl vežimo būdas.jei norite greičiau, prašome apmokėti už jį.galite pasirinkti, EMS, DHL ar kitų vežimo būdas.

    Kaip siųsti paketą

    Grąžinimo Politika

    Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, jūs galite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo daiktą ir grąžinti ją per 7 dienas .Prekė turi būti tos pačios būklės, kaip jis buvo pristatytas į jus.Prašome atkreipti dėmesį, kad laivybos išlaidos yra negrąžintinas.

    Atsiliepimai

    prašome pateikti mums 5 žvaigždučių, jei jums patinka batus, kai gausite jį.Mes laukiame nuotraukų, dėvėti batai pirkėjo atsiliepimų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai