Four Seasons Universalus Šuo Lova, Nuimamas Ir Plaunamas Kačių Lovoje, Net Raudona Kačių Kraikas Cat Prekių Hamakas Naminių Gyvūnėlių Lovos Šuo Lova, Veislynas Four Seasons Universalus Šuo Lova, Nuimamas Ir Plaunamas Kačių Lovoje, Net Raudona Kačių Kraikas Cat Prekių Hamakas Naminių Gyvūnėlių Lovos Šuo Lova, Veislynas Four Seasons Universalus Šuo Lova, Nuimamas Ir Plaunamas Kačių Lovoje, Net Raudona Kačių Kraikas Cat Prekių Hamakas Naminių Gyvūnėlių Lovos Šuo Lova, Veislynas Four Seasons Universalus Šuo Lova, Nuimamas Ir Plaunamas Kačių Lovoje, Net Raudona Kačių Kraikas Cat Prekių Hamakas Naminių Gyvūnėlių Lovos Šuo Lova, Veislynas Four Seasons Universalus Šuo Lova, Nuimamas Ir Plaunamas Kačių Lovoje, Net Raudona Kačių Kraikas Cat Prekių Hamakas Naminių Gyvūnėlių Lovos Šuo Lova, Veislynas Four Seasons Universalus Šuo Lova, Nuimamas Ir Plaunamas Kačių Lovoje, Net Raudona Kačių Kraikas Cat Prekių Hamakas Naminių Gyvūnėlių Lovos Šuo Lova, Veislynas

Four Seasons Universalus Šuo Lova, Nuimamas Ir Plaunamas Kačių Lovoje, Net Raudona Kačių Kraikas Cat Prekių Hamakas Naminių Gyvūnėlių Lovos Šuo Lova, Veislynas

€20.20 €11.31
Yra sandėlyje
s143826

Žymos: katė šiltą lovą tunelis, katė žaislas, lauke katė, asmens hamakas katė, Katė Hamakas, kačių kraikas, lova katė, rung šunų lovos, stabdžių katė kilimėlis, katė lentynos.

  • Funkcija: Kvėpuojantis
    Yra Protingas Prietaisas: No
    Kilmės: KN(Kilmės)
    funkcija 08: Katė nesk
    Tipas: šuo lova
    Funkcija 02: katė lizdą
    Funkcija 04: naminių gyvūnų namai
    Funkcija 01: pet veislynas
    Funkcija 05: mažylis sofa-lova
    funkcija 07: kačių namų patalpų
    Medžiaga: Vilna
    Didmeninė: Taip
    funkcija 06: katė lova
    Funkcija 03: Aukštos koja Sofa-Lova Augintiniai

    Šuo lova, four seasons universalus nuimamas ir plaunamas kačių lovoje, net raudona kačių kraikas cat prekių hamakas naminių gyvūnėlių lovos šuo lova, veislynas

    Funkcijos: 1. Apvalaus dizaino: rėmas priima modernus dizainas viduryje šiuolaikinės amžiaus, kurie papildo įvairių namų interjero stilių.Jo švarus, paprastų linijų ir formų užtikrinti, kad platforma lovos rėmu atrodo gerai, bet namo kambaryje.

    2. Suderinamumas: rėmas yra suderinamos su kelių esamų šunų lovos, ypač sofos, recliners ir tradicinių čiužiniai.Prašome patikrinti, dydį, prieš perkant.

    3. Lengva surinkti: lovos rėmas pertvara buvo iš anksto išgręžtas ir gali būti pastatytas lengvai ir greitai, be specialių įrankių; greitai, jūsų augintinė bus snausti išjungti aukšto lygio komfortą, pareiškė stilingas lovos rėmu.

    4. Produkto duomenys: aukštis 30cm, mažas skersmuo 30cm, didelis skersmuo 50cm.

    5. Turimi variantai: lova yra mažų ir didelių dydžių.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Aukšto-pėdų, Sofa-Lova Augintiniai

    Medžiagos: mediena, kompozitinės valdyba, ėriukų vilna

    Spalva: smėlio spalvos ėriukų plaukų

    Svoris(apytiksl.):

    mažas 1.41 kg

    didelis 2.83 kg (įskaitant pakuotę)

    Pakuotės dydis(apytiksl.):

    35*35*30cm/13.78*13.78*11.81 į

    50*50*30 cm/19.68*19.68*11.81 į

    Tinka gyvūnai: katės/šunys

    Guolis svoris: iki 50kg

    Pakavimo Sąrašas:

    Pet Lova*1(Reikalaujama, surinkimas)

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai