Arbata Atveju Bambuko Medienos Arbatos Dėžutė Arbatos, Kavos Talpinimo Arbatos Caddy Talpinimo Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos, Namų Arbata Atveju Bambuko Medienos Arbatos Dėžutė Arbatos, Kavos Talpinimo Arbatos Caddy Talpinimo Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos, Namų Arbata Atveju Bambuko Medienos Arbatos Dėžutė Arbatos, Kavos Talpinimo Arbatos Caddy Talpinimo Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos, Namų Arbata Atveju Bambuko Medienos Arbatos Dėžutė Arbatos, Kavos Talpinimo Arbatos Caddy Talpinimo Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos, Namų Arbata Atveju Bambuko Medienos Arbatos Dėžutė Arbatos, Kavos Talpinimo Arbatos Caddy Talpinimo Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos, Namų Arbata Atveju Bambuko Medienos Arbatos Dėžutė Arbatos, Kavos Talpinimo Arbatos Caddy Talpinimo Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos, Namų

Arbata Atveju Bambuko Medienos Arbatos Dėžutė Arbatos, Kavos Talpinimo Arbatos Caddy Talpinimo Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos, Namų

€9.07 €5.72
Yra sandėlyje
s144096

Žymos: derliaus arbatos dėžutė, alavo arbatos dėžutė, bambuko arbatos filtras, bambuko baldai, kinija, bambuko filtras, motociklo stiklas, lieti arbatos dėžutė, bambuko jar, arbatos dėžutė, caddy medienos.

  • 2 funkcija: Sandėliavimo Organizatorius Aukštesni
    3 funkcija: Reguliuojamas Krūtinės Kupė
    Funkcija 1: Bambuko Arbatos Dėžutė
    Medžiaga: Mediena
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    1. Išskirtinį arbatos talpinimo funkcijos madingas retro stilius; ateiti su skaidriu liukas nustatymo ir 9 skyriaus dizainas; arbatos dėžutė gali būti naudojama švęsti arbatos tradicija.

    2. Arbatos dėžutė pagaminta iš natūralios medienos, ir ji ateina su aukštos kietumas ir aukšto lygio modeliavimas.Po plokštės yra tinklinėmis, jie suklijuoti, taip pat jie yra įtraukti.

    3. Paprastas ir gražus lange ateina su tvirta ir kompaktiška konstrukcija, patvarumo.Saugomų kavos nuo dulkių ir rodomas ji gražiai.

    4. Dėžutės gali turėti arbata, džiovintos gėlės ir kiti elementai; naudojami organizuoti arbatos maišeliai, cukraus maišus, saldikliai ir kt., ir taip pat gali būti naudojamas, kaip namų baldai.

    5. Ji labai tinka tiesa arbatos mėgėjams, kurie mėgsta gerti kelių rūšių arbata.Gera dovana bet kokiai progai, ir papildo bet arbatos rinkinys.Organizuoti visų rūšių objektus, įskaitant eteriniai aliejai, rankdarbiai, mokyklų ir biuro reikmenis, papuošalus ir kitus smulkius daiktus; graži ir elegantiška medinė kamera langelį.

    Specifikacija:

    Medžiaga: mediena

    Dydis: apie 23*23*9cm/9.06*9.06*3.54 colių

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Arbatos Dėžutė

  • Atsiliepimai (1)

    • Tenlychen

      Well tracking was not, but it was very good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai