Hummingbird Vitražas Vėjo Varpelių Su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Kambario Dekoro Hummingbird Vitražas Vėjo Varpelių Su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Kambario Dekoro Hummingbird Vitražas Vėjo Varpelių Su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Kambario Dekoro Hummingbird Vitražas Vėjo Varpelių Su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Kambario Dekoro Hummingbird Vitražas Vėjo Varpelių Su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Kambario Dekoro Hummingbird Vitražas Vėjo Varpelių Su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Kambario Dekoro

Hummingbird Vitražas Vėjo Varpelių Su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Kambario Dekoro

€7.60 €4.87
Yra sandėlyje
s144423

Žymos: hummingbird pakabukas, paukščių pakabukas, art nouveau stiliaus papuošalai, necklac, gėlių hummingbird, Hummingbird, paukštis, hummingbird metalo, paukščių juvelyriniai dirbiniai, hummingbird sidabrinė.

  • 3: Sienų Dekoras
    Kilmės: KN(Kilmės)
    1: sodo puošmena lauko
    2: Namų Dekoro Priedai
    5: estetinės kambario dekoro
    Temos: Gyvūnų
    Prekės Pavadinimas: Ne metalo deviss
    Stilius: Modernus
    6: decoracion salonas casa
    Medžiaga: Stiklas
    4: Kambario Dekoravimas

    Hummingbird vitražas Vėjo Varpelių su 7 Spalvų Stiklo Gabalėliai Pakabukas Metalo Meno Kabinti Apdailos Lauko Langą Prekės Specifikacija:

    Savybės:

    1. Hummingbird Vėjo Varpeliais - viršuje vėjo varpeliais, yra Hummingbird ir gražus modelio pasekėjas.Patrauklios spalvos, puikus garso kokybę.Puikiai tinka vidinio kiemo, sodo, balkonas, ir bet kur, kur jūs norite pridėti gražių melodijų į savo aplinką.

    2. Stiklo Gabalas Pakabukas - Mūsų vėjo varpeliais, sukurti harmoningą patirtį, savo namuose ar sode, pridedant švelnus garsas gerai sureguliuota varpelių.Jie skamba puikus tiek kad ši nuostabi malonė vėjo varpeliais, namų šiandien.Tegul šie vėjo varpelių telaimina jus.

    3. Lengvas Montavimas - Su kabliu uždaros, jis gali būti lengvai pakartas ant stogo išsikišusiu arba medžiai aplink savo denio arba terasą, sodas, veja,kitų funkcijų.Tegul vėjo vykdyti jūsų pageidavimus arba šnabždesys.

    4. Patvari Medžiaga - Pagamintas iš kokybiško metalo ir spalvinga stiklo gabalas.Patvarus nailono virvutės atsparus vandens ir vėjo padaryta žala, kuri gali trukti ilgai naudoti.

    5. Puiki Dovana - nuostabi malonė vėjo varpeliais, ne tik, yra geras pasirinkimas, lauko ir vidaus apdaila, bet ir puiki dovana savo draugą ir šeimos

    Skelbimas:

    Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

    Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Aprašymas:

    Medžiaga: metalas, stiklas

    Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

    Baterija: Ne

    Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

    Svoris: apie 200g

    Apdailos forma: kabo

    Modeliavimas: paukštis

    Komplektą Sudaro:

    1 x Hummingbird vitražas Vėjo Varpelių su kabliu

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai