9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai 9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai 9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai 9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai 9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai 9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai

9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai

€23.11 €16.18
Yra sandėlyje
s145744

Žymos: šautuvas ginklas, w revolveris su šlapia danga, roll pin punches, šautuvas kartus su šlapia danga, pistoletas cz spaustuvai, pistoletas atveju sunku didelės, krepšys gunsmithing, beretta m9, gunsmith gynybinės priemonės, airsoft su šlapia danga.

  • Prekės Pavadinimas: gohantee
    Modelio Numeris: Roll Pin Punch Rinkinys
    Medžiaga: 40CR Plieno.
    Spalva: juoda+sidabrinė
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Punch Dydžių: 1/16", 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 7/32", 1/4", 5/16"(Vidut.).

    9Pcs Profesinės Pin Punch Nustatyti suristi Atveju, Šautuvas, Pistoletas Gunsmithing Papuošalai Žiūrėti Pašalinti Plieno Rankena Roll Smeigtukai Punch Įrankiai

    Savybės: 100% brand new. 9pcs/Set Patvarus Plieno Roll Pin Punch Nustatyti Įrankių Rinkinys, Skirtas Pašalinti Pin Specialistas.Aukštos kokybės grūdinto 40CR plieno, lašo formos kalimo, terminio apdorojimo ir objektyvų žiedą plieno, patvarus ir lengvai procesas.Puikus įrankis, gunsmiths, juvelyrų, laikrodžių, statybos, inžinieriai, staliai.Atvirkštinio siaurėjantys patarimai, kaip išvengti slydimo, braižymo, ir sukelia žalą jūsų mašinos.Mašinų, transporto priemonių, medienos apdirbimo ir amatų rūmai.Idealiai tinka visų rūšių darbo vietų.Ateina su patogu nešioti dėkle.Medžiaga: 40CR Plieno.Spalva: Juoda+Sidabrinė(Kaip Nuotraukose).Punch Dydžių:1/16",5/64", 3/32",1/8",5/32",3/16",7/32",1/4",5/16"(Apytiksl.).

    Paketų Sąrašo: Roll Pin Punch Nustatyti X 1

    Pastaba: NĖ viena Mažmeninė Langelį.Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

    Laivybos Politika

    Mes Laivas visame Pasaulyje.

    Mes laivas alipay patvirtino adresu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas alipay yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

    Prekės bus siunčiamas Oro paštu, per 24-48 verslo valandas po išvalytas mokėjimą (išskyrus savaitgalį ir švenčių).

    Laivybos laikas yra tik numatomos ir nėra garantuotas.Jei nėra gauti elementą po 60 dienų , prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

    Už urmu perka svoris virš 2kg, mes galime pasiūlyti IŠREIKŠTI taip, kaip nurodyta toliau:

    EMS paprastai trunka 7-10 darbo dienų atvykti.

    DHL, UPS, FedEx, TNT paprastai trunka 5-8 darbo dienas atvykti.

    Mokėjimo Būdas

    Mes priimame Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminais, prašome leiskite mums žinoti prieš užsakymą.

    Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas, nuo pateikiant užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

    Jei jūs turite pirko kelis daiktus iš manęs, jūs galite siųsti man vieną mokėjimą už visus elementus, o ne mokėti už juos atskirai.Kai paspausite Mokėti Dabar " mygtuką, sistema automatiškai nustato, ar yra kitų daiktų, kuriuos įsigijote iš mūsų, ir bus sujungti juos savo komentarą.

    Grąžinimo Politika

    Visi sandoriai yra laikomas galutiniu.

    Jei prekes gavote yra sugedęs ar sugadintas ilgai tranzito, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą artimiausiu metu.

    Jei kitos priežasties, jūs norite išsiųsti jį atgal į mus, jūs būsite atsakingas grąžinimo, laivybos mokestis ir mes išsiųsime pakeitimo gavusi grąžinama prekė.

    Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavimo jūsų visiškai išvalytas mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

    Jeigu esate nepatenkintas dėl kitų priežasčių, prašome neturi būti greitai išvykti MAŽAI DSR (MAŽIAU nei PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ) arba Neutralią/Neigiamą Grįžtamąjį ryšį.Tiesiog susisiekite su mumis dėl išspręsti bet kuriuo metu.Mes bandysime viską, kad suteikti jums geriausias sprendimas artimiausiu metu.Prašome būti tikri, kad ir su mumis.

    Rimtas Pirkėjas Tik!Prašome užsakymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

    Susisiekite Su Mumis

    El. paštas/Sportobirza.lt pranešimas yra prioritetas mūsų klientų aptarnavimo..

    Jei jūs negaunate atsakymo per 1-2 darbo dienas, prašome patikrinti Mano Žinutes, jei jūsų el. pašto paslaugos teikėjas yra pernelyg agresyvus spam filtras blokuoja Sportobirza.lt laiškus.Prašome parašyti mums dar KARTĄ.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai