2vnt ES/JAV Plug Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp Terminio Apdorojimo Skrybėlę Grožio SPA Maitinamasis Plaukų Formavimo Priežiūra 2vnt ES/JAV Plug Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp Terminio Apdorojimo Skrybėlę Grožio SPA Maitinamasis Plaukų Formavimo Priežiūra 2vnt ES/JAV Plug Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp Terminio Apdorojimo Skrybėlę Grožio SPA Maitinamasis Plaukų Formavimo Priežiūra 2vnt ES/JAV Plug Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp Terminio Apdorojimo Skrybėlę Grožio SPA Maitinamasis Plaukų Formavimo Priežiūra 2vnt ES/JAV Plug Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp Terminio Apdorojimo Skrybėlę Grožio SPA Maitinamasis Plaukų Formavimo Priežiūra 2vnt ES/JAV Plug Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp Terminio Apdorojimo Skrybėlę Grožio SPA Maitinamasis Plaukų Formavimo Priežiūra

2vnt ES/JAV Plug Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp Terminio Apdorojimo Skrybėlę Grožio SPA Maitinamasis Plaukų Formavimo Priežiūra

€27.69 €15.50
Yra sandėlyje
s14672

Žymos: veido garlaivis, plaukų garlaivis, cap plaukų, plaukų džiovintuvas, bosch gl30, grill electric hat, plaukų šildymo bžūp, elektros atšilimo bžūp, vienaašiai (bisselio), cap hat electric.

  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
    dydis: 27x18cm
    Modelio Numeris: Plaukų Garlaivis Bžūp Elektriniai Plaukų Džiovintuvai Šildymo Bžūp
    Medžiaga: Vandeniui atsparus audinys, Plastikiniai
    Užtrauktukas Spalva: Atsitiktinai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Elemento Tipas: Bžūp
    dangtelis spalva: Rožinė
    Kištukas: ES/JAV Plug
    Kiekis: 1pcs
    Dropshipping: Parama

    Savybės

    1. Vandeniui vidinės įterptųjų plastiko plėvelę galima geriau išlaikyti drėgmės palaikymo efektu ir garuose našumą, pagerinti plaukų padalinti baigiasi ir remonto plaukų žalą, be vargo padeda atgauti savo šilkiniai sklandžiai plaukų.

    2. Du reguliuojamas šildymas etapuose galimos funkcijos, max iki 75 laipsnių, tai gali pateikti užsakymą termiškai apdorojant savo plaukų, kad būtų veiksmingai išvengti nereikalingų daugiau-šilumos nuostolių ir sumažinti plaukų frizz ir statinių.

    3. Vieno mygtuko paspaudimu kontrolės dizainas, jūs galite lengvai pastumkite mygtuką įjungti/išjungti ir įjungti temperatūros režimai, patogi ir patogu.

    4. Patobulintas izoliacinės medžiagos ir perkaisti apsaugos funkcija gali pasiūlyti maksimalų komfortą ir saugą jūsų.

    5. Greitai, kad-atleiskite, raišteliu gali laisvai koreguoti bžūp uždarymo būtų saugus, tinka galvą su puikus sandarumas.

    6. Nuimamas ir sklandžiai užtrauktuku dizainas leidžia valymo patogumą ir išlaikyti vėjas, tinka ir namams, ir kelionėms, galite iš karto pasiekti plaukų slaugos, kada ir kur norite, todėl shinier, sveikesnis ir stipresnis plaukų pagaliau.

    pastaba:šis hiar manikiūro bžūp užtrauktukas spalva atsitiktinai

    Specifikacijos

    Medžiaga: Vandeniui Audinio, Plastiko

    Dangtelio Spalva: rožinė

    užtrauktukas spalva: atsitiktinai

    Kištuko Tipas: JAV Plug/EU Plug(Pasirinktinai)

    Įtampa: 220V

    Galia: 50-70W

    Šilumos Etapais: High - Low - Off

    Šildymo Temperatūra: Max.Iki 75℃

    LED Indikatorius: Taip

    Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

    Pakuotė:

    1* Plaukų Garlaivis Dangtelis su Maitinimo Laidą

    KLIENTŲ APTARNAVIMAS

    Prašome Atkreipti Dėmesį,

    Spalvos ir dydžio skirtumas: dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo errorthe realobjects gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

    Mes padarysime viską, kad laivas iš savo sklypo.

    Aukštos kokybės prekių ir geras aptarnavimas, yra misija mūsų verslo

    Jei turite kokių nors problemų, kai gauna sklypas, prašome susisiekti su mumis rasti geriau solutionthan atidarymo ginčą.Mes stengiamės įvykdyti jūsų reikalavimus.

    Prašome patikrinti, siuntinių, prieš jums pasirašyti už tai.Jei radote jis neveikia, jūs galite refuseit ir susisiekite su mumis.

    Mokėjimo

    QIWI, Web Pinigų, Viza, "MasterCard", "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Boleto ir banko transfe neprivaloma neseniai, Daugiau mokėjimas bus galima rasti Sportobirza.lt ateityje.

    Pristatymas

    Siekiant apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų, tai užtruks apie 24 valandų Sportobirza.lt patikrinti mokėjimo.

    Po patikrinimo visi daiktai bus išsiųsti per 3 dienas, bet kaip įmanoma greičiau

    Prašome patvirtinkite, KAD ADRESAS TEISINGAS,ar jums bus atsakingas už visus mokesčius, sukelti,nuo blogo adresą.

    Nemokamas pristatymas dauguma daiktų, tačiau kai kuriose šalyse, gali tekti mokėti papildomai laivybos kaina.Genrally kalbant, pristatymo laikas yra 20-60 dienų.Jei jums reikia greičiau pristatymas, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

    Atsiliepimai

    Jei jus tenkina mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus palikti mums TEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su 5 ŽVAIGŽDĖMIS.Tuo tarpu, mes taip pat palikti jus teigiamų atsiliepimų jums.

    Jei nesate patenkintas su mūsų produktais ar dėl kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant 1-3 žvaigždžių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes atsakymą jums per 24 valandas, ir padėti jums išspręsti problemas.

    Grąžinimo Politika

    Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje būklės.

    Pirkėjai moka grįžti siuntimo išlaidas savo atsakomybę.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai