Už Už Už Už Už Už

Už "Fiat Freemont Voor Dodge Journey "Android" 4G64Gb Autoradio magnetofonas Autoradio Multimedijos Speler Auto stereo Gps Navi"

€664.38 €465.07
Yra sandėlyje
s14674

Žymos: gudriai kelionės dvd, fiat freemont radijas, dodg, jeep renegade raktas fob atveju, kia vairo stiprintuvas siurblys, fiat freemont led, gudriai kelionės priekiniai, fiat linea daugiaformačių, automobilio radijas " fiat panda, fiat.

  • Radijo RDS: Parama
    OSD Kalba: Kinų (Supaprastinta), Kinų (Tradicinė), Arabų, Airijos, Estijos, Baltarusijos, Bulgarų, LENKŲ, Danų, Vokiečių, Rusų, Prancūzų, Filipinų, Suomių, Korėjiečių, Olandų, Galisija, Čekijos, Kroatų, Latvijos, Maltiečių kalba, Portugalų, Japonų, Tailando, Turkų, Ukrainos, Hebrajų, Graikų, Ispanų, Vengrų, Italijos, lietuvių
    TF/Micro SD Lizdas: 0
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiagos Tipas: ABS
    Įtampa: 12V
    RAM: 4G
    Skaitmeninės Medijos Formatas: CD, DVD-R/RW, DVD-RAM, Video CD, Mp3, Mp4, WMA, JPEG
    Sąsaja: RCA
    Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: DODGE
    Prekės Pavadinimas: ZWNAV
    automobilių padalinys " daugiaformačių: Už " Fiat Freemont Dodge Kelionės
    WIFI/3G/4G: pastatytas WIFI, palaiko 3G/4G
    Automobilinis dvd grotuvas: Dodge Kelionės
    Galia: 4*60W
    ROM: 64G
    Automobilio radijo grotuvas: Už " Fiat Freemont Dodge Kelionės
    Elemento Dydis: 10.4 colių
    Operacinės Sistemos: Android 9.0
    Max Išorinė Atmintis: 128G
    Rezoliucija: 1920*1080
    CARPLAY: Built-in
    Ekrano Dydis: 10.4"
    Sertifikavimo: CE
    automobilio radijo, gps: Už " Fiat Freemont
    Din: Vienas Din
    Specialios Funkcijos: "bluetooth", Įmontuotas GPS, CD Grotuvas, Įkroviklis, FM Siųstuvas, Mobilusis Telefonas, MP3 Grotuvai, Radijo Imtuvas, Jutiklinis Ekranas, tv
    Vairas kontrolės: Parama
    Speciali Funkcija: Built-In Speaker/Microphone, Wifi Funkcija, Paramos Vairas Kontrolės, Parama Gali, Autobusų
    Prekės Svoris: 5kg
    automobilių padalinys: Už " Fiat Freemont Dodge Kelionės
    DSP: Built-in

    ZWNAV Android 9.0 automobilio grotuvą, Automobilių Multimedia Player Stereo

    Tinka Fiat Freemont Dodge Kelionės

    Sistemos:

    1. Android, Android 9.0, 32 GB ROM, 2). Android 9.0 64GB ROM

    Pasirinktinai:

    1. paramos DVR Funkcija: Parama DVR priekyje, tai leis jūsų kelionę daugiau saugumo. 2.Paramos DAB Išorinio Imtuvo (Veikia Toush Screen) 3.Diagnostikos, Paramos PSSS, įdiegus rpm, galite nustatyti, kad padangų slėgio transporto priemonės valdymo ekranas. 4. paramos TV: gali palaikyti DVB-T2/ISDB-T, su mūsų DVB-T2/ISDB-T box ir jungtis, gali veikti mūsų automobilių DVD ekranas, 5. back-up galinio vaizdo kamerą, kai jums sustabdyti automobilio, ji veiks automatiškai, tai galite padaryti garbinimo daina.

    Savybės

    1.Buit-į carplay 2.Valdymas balsu (tik anglų kalba), 3.Custom App 4.HDMI Sąsaja yra 5.360 Kamera (pasirinktinai), 6.Bluetooth 5.0 Lossless Garso Kokybė 7.Multi-ekrano Sąveikos, 8.HAINAUT 9."Android" Auto 10.PX6 11. rezoliucija: 12.4 GB RAM, 13. Savybės DSP: jūs galite pagerinti automobilio audio, pagerinti garso kokybę, palaikymo 3D erdviniu garsu.JEI lustas buvo pastatytas prie šio vieneto.

    DUK

    Kreiptis dėl Darbo, Arba vairo eigos kontrolė?Taip, žinoma, tai yra, ji veikia puikiai.Klausimas, B Arba parama mano originalus automobilis, Taip, bet taip pat paramą Gerbėjų ir informacijos, durų informacija, taip pat RPM,greitis: info RAM ir pan.Paklausos (C, I-frame jį įdiegti?Ne, galvos vienetas yra visiškai sukurta pagal originalių gamyklinių galvos vienetas pultą, jis bus gauti jūsų transporto priemonę sklandžiai ir puikiai, nereikia gauti į skydelį ir nereikia jokių rėmelių.Užduoti D kodėl mes prašome klientų prietaisų skydelio (senas radijo)?Mes turime patikrinti, norėdami pamatyti, jei rėmas, kad ji tilptų, ir Mes turime mūsų pačių gamykloje ir profesionali komanda.Mes ne tik parduodame, bet ir geras po pardavimo.Mūsų įmonė pareiškimas yra "mėgautis su savo automobilio gyvenimą," tiesiog Klauskite E Apie paslaugą?Mūsų gamybos turės 3 metų garantija, kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis klausimus, Mes turime profesionalių inžinierių Klausimą F-koks CPU?Į RK3399 CPU, kuris naudoja quad-core arm naujos kartos high-end procesorius, Mali-T860, tai yra aukščiausias versija ankstesnės kartos.

    Prašome patikrinti, ar prieš pristatymas

    Jei jūsų automobilio prietaisų skydelio yra tas pats, kaip šioje nuotraukoje (žemiau), jūs galite padaryti sumokėti iš karto, taip, kad mes galime pasirūpinti siunta jums.

    Savybės:

    1. patobulintas vartotojo Sąsaja, Labiau pažengę nei kada nors anksčiau, funkcijos reaguoja, galingas ir intuityvus jutiklinis ekranas vartotojo sąsaja, kuri yra paprasta naudoti ir labai keisti.Aišku, Mūsų UI yra sukurta specialiai patogus vairuotojas 2. Su built-in Bradio Imtuvas(RDS Įjungta) Mažo JEI Imtuvas, Aukštos kokybės Žetonų Radijo Chip NXP6686, Aukštos kokybės Imtuvas Rankinis ir Automatinis Paieška radijo Stočių (18FM,12) 3. saugus Vairavimas Automobilio stereo yra įrengtas integruota "Bluetooth" ir telefonų funkcija.Galite sinchronizuoti adresų knygos, iš savo mobiliojo telefono, kad šis įrenginys ir " hands-free mobilus telefonas operacija, patogiai ir greitai.Taip pat galite naudotis belaidžio atkuriant muziką iš savo "bluetooth" prietaiso. 4. išgirsti dainą į savo kelią, Palaiko iki 192kHz/24 bitų rezoliucija, MP3, WMA, ACC RM FLAC ir WAV formatus aukščiausios garso Palaiko sd kortelę/USB atmintinę iki 64GB su FAT32 ar ntfs formatą Palaiko Video Formatai: RMVB/AVI/MPG/MPEG/VOB/MOV/ASF/FLV/3GP/MP4 ir kt.). 5. EQ Parametrus, Sukurti Savo Garso Ir built-in 4*50 W įgarsinimas, muzikos garsai aiškūs net ir dideliais kiekiais.Pritaikyti garsą į jūsų asmeninius pageidavimus 9-band graphic equalizer.Pop, Rock, Jazz, Klasikinės, Butas, Vartotojo, Balso Kelis pritaikymas pasirinkimo leidžia jums pritaikyti garso patirtį, pagal savo skonį. 6.G + G Talpos Ekrano Capactive ekranas yra ne tik naudojamas valdyti, yra svarbiau enjy peržiūra ekrane kiekis, pralaidumas, stiklo G + G talpinį ekraną iki 95%, labai mažai įtakos ekranas, grakščių pirštų irklas, kontrolės jaučiasi labai sklandžiai. 7. jis palaiko 4K Vaizdo Formatas 4K atvyko ir yra pasirengusi pakeisti 1080P, kaip didžiausios raiškos vaizdo formatas.Tai leidžia žaisti žaidimus ar žiūrėti vaizdo nepraleidžiant bet kokią informaciją, dėl didelės raiškos. 8. 1920 x 1020, aukštos Raiškos, Multi-Touch ekranas su 1920 x 1020 didelis pikselių tankis suteikia stebėtinai gyvybingas vaizdo ir vaizdo efektus.O multi-touch ekranas suteikia nepaprastai skysčio ir intuityvus naudojimas. 9. originalus vairo kontrolę.Suderinamas su dauguma vairas kontrolės funkcijas.Lengva dainas, kanalus ir reguliuoti garsumą suteikti jums saugiau ir maloniau kelionę atkreipkite Dėmesį: vieneto kabelis ateina su canbus, ji gali tiesiogiai naudoti mygtukus, už vieneto kabelis be canbus, jūs turite nustatyti mygtukai tyrimą, funkcija 10 remti "Wi-Fi" ar 3G / 4G interneto galite laikyti prijungtą per Whatsapp Twitter, Facebook, G kalbėti, G paštas, bangos ir kitos "Google" paslaugos. 11. Paramos Veidrodis Susieti Bet kokį turinį iš "Android" ar " IOS " išmanųjį telefoną, gali būti atlikta ant šio įrenginio ekrano, todėl galite žiūrėti vaizdo įrašus, didesnis ekranas, android telefoną, jūs netgi galite pasiekti dvikryptis valdymo pultas su USB laidu prie savo telefonų knygos, žemėlapis, muziką ir dar daugiau. 12 paramą GPS + Glonass Dual palydovų

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai